Fistan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 bi uyandım rüyaymış :/ ama şöyle çılgın bişeydi.2 kapılı station'dı. chevrolet nomad 2.2 motor 250hp 440nm torklu gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 çirkin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 cok cirkinmis yalniz abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 hayirli olsun gule gule bin. :d :d :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 çok çirkin evet.o yüzden uyandım zaten kabus gördüm gibi oldum kan ter falan :p saol aramis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 tabi verseler kullanmazmıyım kullanırım:)sonuna kadar:) ama para vermem:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 selam, eblek bakışlı otomobil olmaz dememek lazım, bu otomobili görmeden :p saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 doğrusu bencede biraz çirkin, hayırlı olsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 boyle onunu mini ye benzetmeye calismislar ama arabada suv karakteri yapmislar birazda station wagon:) anlamadimki bir halta benzemiyor:) hayirli ossun u unutmusum diger mesajda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 her beğeniye uygun araba yapalım herkese de satalım hem tek kapı olsun hem stationwagon aile arabası hem kaslı hem şirin gözüksün .... derlerse ortaya böyle çirkin ördek yavrusu, ne olacağını kendi bile şaşırmış eblek bir araba çıkar. bu amerikanlar iyice koptu araba yapma işinden, bu aralar yaptıkları tek sağlam şey eski muscle carları ısıtıp ısıtıp önümüze sürmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 çokkkkkkm çirkinnnn.. buldog köpeeee alın daha ii :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 hayırlı olsun ne diyeyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 kabusmuş o rüya değil :) walla ilk gördüğümde aa porsche cayenne'i üzerine basmışlar böyle olmuş dedim sonra birdaha baktım hala aynı fikirdeydim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 üff ya buna arabamı denir ya iğrenç hakkaten. benim gördüklerimi görsen, uyanınca ağlarsın:) mesela[ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 23:49 tarihinde, Laorx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 o da bişey mi?! rüyamda 96 model falan bi corolla Diabloyu Corsica benzeri bi dağ yolunda geçiyodu. Üstüne bi de diablo çok zorladıı için arabayı kaza yapıyodu takla makla atıyodu. evet açık kaldı sanırım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 selam, *tapınır* eveeeeeet.....bugatti.....ustaaaa....ehh ne de olsa temelde dört halka :p saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 bugatti VWde? Lamborghini falan Audide?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 selam, bilgi birikimi aktarımı audi tarafından vw mühendislerine gerçekleştiriliyor. ps: meydan geniştir ve fırastı gören paramecium kıvırır. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 oldu para. duyan da audinin hisselerinin bi kısmını vw almadı sanıcak.. [ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 14:11 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 selam, zaten aralarında hisse paylaşımları var. taa eskiden beri bu böyle. audi hissesinin bir kısmı vw'de, vw'nin bir kısmı da audi'de. böylece firma bağını mı ne güçlendiriyorlar. hatta kimin eli kimin cebinde :p saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 eheh eet hatta o kadar ki rakip olmalarına rağmen ortak parça kullanıyolar bi sürü. Pazarlama stratejisi-maliyet yönetimi ıvırı zıvır falan işte. 1950lerdeki gibi karşısındakini herşeyi göze alıp karşısındakini bitirmeye çalışmak kolay deil + mantıklı bulunmuyo artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 selam, eski audi 80'imde kemer soketinde vw, audi ve porsche logoları yer alırdı. ki ilk yapılan rs olan rs2'nin motoru ve fren grubu porsche'den alınmaydı (kırmızı üstüne beyaz porsche yazısı ile birlikte). saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 gaz yapma şimdi porsche onlardan alıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 abartmışlar işi özgün bi plastik kalıp bile yapamıyolarmı. bunuda maliyetine bakılmazki canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 selam, kemer tokasıydı hedeydi hödöydü derken birçok plastik kalıbı ortaya çıkıyor. 1.8t motorların plastik kapaklarını ve hatta direksiyon simitlerini hatırlasanıza. değişen sadece logo. porsche'nin 911'de kullandığı klima ile bendeki a4'ün kliması aynı, sadece ön plastiğin tasarımı değiştirilmiş. ama tuş pozisyonları falan aynı. bu tarz çapraz parça kullanımı birçok markada gerçekleşiyor. kimini kullanıcı fark edebiliyor, kimini ise fark edemiyorum. bunu yapmalarının nedeni 10-15 yıl önce ortaya atılan ortak plaformda üretim mantığı. bu sayede superb(skoda) ile passat(vw) aynı şaseyi kullanıyor ve uzaktan baktığınızda zor ayırt edilebilen modeller ortaya çıkıyor. bir nevi karakterler kısıtlanıyor. bu tarz ortak platform kullanımı psa grubunda çok daha aşikar. bence olmasaydı daha güzel olurdu. bu seferde otomobil imalatçıları maliyet artışını bahane edip fiyatları yükseltirlerdi. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar