ZiFir Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 yılbaşından beri oyuna girmiyordum.arkadasla konuşmak için taa zamanında açtığım klanda 2 kişiydik...suan 28 olmus :p bi aralar 2-3 kişi gelip gidiyodu klana kendiliğinden ama artık olayı iice abartmışlar.. (bu arada klanda assist felan da yok) yorumlarınızı bekliorum [img=http://img50.imageshack.us/img50/6717/2006228190513uw.th.jpg] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RealAnastacia Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ulan clanına np si olan adam gelse böle konu açmazdın walla sıfr nooblar gelio die şikayetçisin çakalll xddd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 benim adamda clan lideri falan olmadıı halde adının altında çizgi var ce çıkamıorum nede clana girio ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 yaw oyuna bile girmiyom.adam gelip gelmemesi de o kadar önemli deil.ama klanda 2 kişi olması farklı 28 kişi olması farklı.bi de burdan k2ye kafamı yolluyom.28 kişi pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 accne biri giriyodur bnce [ Mesaj 28 Şubat 2006, Salı - 19:41 tarihinde, Ji_Ber tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 çok mühim değil bence. sen benim jokers klanının başına 1 ay boyunca gelenleri duysan bunun konu bile olmadığını anlardın:p bugonline rullaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sTs Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 banada oldu öle bişe 3-4 gün önce clanı patlattım ertesi gün eski clanımda olan arkın charıyla girdim bi clana girmiş kendisi ve clanımda asist olan diğer ark da aynı clana girmiş kendilinden hemde asist olarak bi kaç kişi daha girmiş işte enteresan bi bug :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 bilinc sna nooldu abim?? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar