Brigand Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ya arkadaşlar neden bilmiyom sol hoparlörlerden ses gelmiyor. 4+1 kullanıyorum işte onboard ses kartı sol ve sağ olarak stereo ses gelmedi lazım ama soldan hiç ses gelmiyor. winamp ile sadece sağ çalışıyor win media player ile sadece sağ çalışıyor 4+1'i mp3 playera takınca ikiside çalışıyor sol hoparlörleri sağa takınca çalışıyorlar, sağları sola takınca çalışmıyorlar. yani sorun yazılımsal. hem media player hem winamp çalışmadığına göre sorun windowstan. denedim masası > ses ayarlarından > hoparlör ses ayarı > sağ ve sol ikiside ortada. yani ikiside çalışıyor gibi gözüküyor. winamp'ım balance şeysi filan oda ortada. subwoofer'inkide ortada zaten. geçen gün skype yüklemiştim sakın ondan olmasın arkadaşlar? yardım lütfen iki saattir uraşıyom düzelmedi sorun nerden acaba :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 denetim masasında ses hedehödösünde eğer 4+1 falan deil de 7+1 gibi bi tanımlama varsa bunu yapar. Bi de soundmax falan gibi ayrıca kendi programı da varsa seskartının onda da deişik ayarlanmış olabilir. sorunun büyük ihtimalle çözülür bu dediklerime bakarsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 anaa şimdi bi baktım ses geliyo :d abi paticiğe sorunu yazmam bile işe yaradı baksana kedi galiba makinama girip sorunumu düzeltu zuızuhz =)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ahaha durup dururken olduysa kablonda kırık var, oynatınca gidip-gelio.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 abi öyle değince benim kulaklık aklıma geldi arada kafa sağa sola mantıksız haareketler falan yapıyodum düzelsin diye puhaha . [ Mesaj 28 Şubat 2006, Salı - 20:07 tarihinde, SadGamer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ben dicektim kesin sesini kısmışındır die :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 her türlü kablodan nefret ediyorum, özellikle ucuz gitar caklarindan, hrr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar