256 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 bu resimler bayagi eski. alper bana söylemisti bir arkadasi dupe yapip buna da vermis vb. amerikalilarin bir sözü vardir bildiliniz mi ? "good gun baba." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 eski olduğunu öğrendiğim ii oldu.korkmaya başlamıştım:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 bu resim baya eski pcbuyucu benım clana ılk geldıgı zamanlar da.....nerden cıktı bu ss kendısımı cekıp verdı nasıl oldu ..o zamanlarda asas lar +10 shaerd prıestlar +10 ms +10 ib ler vs vs vs.... duper olmasına gerek yok bunlar pazarda satılıyo du.. allahtan staffını göstermemıs dumur olurduunz ..:) angelus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 lycaon +9 muş staff ı da göstermiş :) ama ss bölümündeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 demek o zaman elınde +10 yokmus yada elıne gecmemıs :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 evt. ben açıklamayı yapmıştım o zmnlar adamlarda +10 sharlarda +3 +4 unq. ile dolaşıordu böle bir zmnda cz de ayakta durmak imkansızdı angelus 256 bunlar bilir o zmnlar kekte modaydı... bizde modaya ayak uydurduk bunları ben değil sağdan soldan arkadaşlardan aldım hediye yani :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 @diablo_angel bu arkadaş olayı yaşamış bilior haklı bende haklıyım :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 şuanda o itemlerin +0 bile yok bende :d şuanlık gerekte duymuorum +8 shard lı biri 1000 küsür vuruor combo yaparsa alır yapamazsa kesilir :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 yani bu sssler kohack zamanında çekildi.:d nerden bili yahu.görünce içimi korku saldı.bi paper magin attackının 100 ün üzerinde olması demek .................... katliam :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 benim hala 100 + atak .. ama ne dupe nede ıllegal ıtemım var her dupe vıpe da np yaparım bol bol.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 paper olamazsın.elinde ne var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 +8 lycaon:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ben str ve wolf alınca 100 oluor :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 :d ole benimki 102 oluo :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar