Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 bu uzun sureli kapanmanin nedeni dupe wipe deilmiydi ? ben o kadar yeni item almama ragmen hic birisi gitmemis ve kimse fuk gm bilmemne diye shouttan baarmiodu normal bi dupe wipedan sonraki bi luferson deildi oyuna girdigimde :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Bizim arkadasin dual +7 mirage ı gitmis. Ben daa giremedim oyuna ironx +7 var o da silinirse yanarim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 simdi farkettim bankaya aybss in cesitli katlarindan cikarttigim cesitli aybss itemlari 1440 potlar o hp nin %20 sini filan dolduran potlar ve aybss gemlerden dusen keklerimin hepsi gitmis sadece mana keklerinin en kucukleri kalmis bi de bankanin 7 . sayfa bos acaba orda ne vardi diye dusunuorum gecen temizlediydim bankayi acaba bos mu biraktim >_< [ Mesaj 28 Şubat 2006, Salı - 15:58 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 yane dupe onlar marlon.. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 bende cok uzun suredir vardi onlarin cogu neyse 2 kekin muhabbetini yapcak deilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 kek plisss :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 bizim patronun bilgisayardan şöyle bi baktımda bu dupe wipe olamaz assasinlerin %80 nde hala dual +8 shard veya mirage var. yapsınlarda ondan sonra güleriz artık ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 %100 dupeleri silmiyolar ki zaten buslar falan temizlendi onlarda tekrar basmaya baslarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 dupe wipe yapmamışlarki sadece üst üste gelen itemler sayıyla belirtilen itemleri silinmiş. yoksa benim charda +8 stiletto duruyo şuan bi tek o kaldı o ne zaman silincek diye merak ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 endless item i gidenlerde olmus ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 fuk gm die bağıran cok moradonda bişeyim gitmemiş benimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cutter Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 @ marlon 7. sayfa warrior fp idi :d leaderknight desem anlarsın heralde ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 varda ama dupe oldugu halde itemi silinmeyende cok o anlamda dedim zaten %100 wipe degil diye 28 saat kapalı kaldıkları yaptıkları ortada adamların .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioNHearT545 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 3 dupe wipe den çıplak kaldım bu 4. yinemii çıplak kaldım pffffffffffffffffff sıkıldım artık baydı k2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cutter Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 dupe wipe deildi bence çünkü benim cristmasdan düşen harpoon um arkımın verdii legal bill im 16x m param +9 ve +8 str takım gitmiş fakat +7 ler duruyo durandal +4 ve mirage sword +1, priest chitin +6 setim vardı onların bi tanesi hariç hepsi gitmiş priest imp +6 gitmiş(benim dediime bakmayın kardeşimin xd) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 sadece trinam gitmiş, devede kulak :() Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar