jankis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 12 dev adamın maçının molasında gördüm. maçı izleyenlerden kesin gören olmuştur önce eski bi nba maçı falan sandım nostalji yapıyolar heralde dedim sora o klasik müthiş nba müziği çaldı dındındındın dın dındındın dın dırıdırıttırııı ve birden çalan adam çalmayı kesiyo .. daha sonra herkes bırakıyo maçı falan biyerlere oturma telaşına düşüyo elinde top olan adam da şaşırıyo baya bütün statta sandalye arıyo bu arada panoda "grab a chair" yazısı çıkıyo eauhea adam bulamıyo bi türlü oturcak sandalye süper reklam olmuş ya tekrar izlemeliyim eauh[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 cidden süper reklam ya hastası oldum! böyle molalarda baya gösterir muhtemelen ntv (inşallah)[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 o reklami basket maclari olmadan da gosteriolardi merak etmeyin hehe super bi reklam[hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 onun bi de elim sende versiyonu var supper yaa[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 gag damı izlemiştin? Eğer o ise çok güzeldi ya o ağaç arkasına saklanma sahnesinde kopmuştum[hline]Aket Atum, Founder and the mentor of the Comachero enstitüsü. Avatar of Odin Rogman, 20 August 2003 13:30 tarihinde demiş ki: ahah 5 kişi den 8 sayfalık thread cıkmıs hll walla.. (şu anda 28 sayfa) frp olmak isteyenler comanchero enstitüsüne [b]Felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır [Bu mesaj Aket-Atum tarafından 06 September 2003 00:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 göremedim daha :( *!sabah akşam ntv izlemeye başlar*[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 mtv de izlemiştim bende baya bi zaman önce[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 ilk mtv de izledim daha yeni turk kanalarınad goruyorum cok manyak olmus adamlar film ceker gibi cekiyolar onca kişi bi reklam filminde oynuyo valla :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=43075[hline]"I love the Hong Kong style of hentai movies, but that only looks good for gays. The reason why the whole style was developed over there was because those gays were very hairy guys ... they had to learn a technique that even gays can do that are as effective as the mutant's strength. So that's where phone bills came from." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 arcane'e MFÖ den peki peki anladık şarkısını gönderiyorum :D şaka şaka bende bu konuyu ilk senin açtığını biliyorum:)[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 arkeyn reklamın reklamını yapmayı bilecen euhe :D[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 benımde cok hosuma gıttı reklam ılk once seyredememıstım ama en sonunda yakaladım ve her seferındede merakla seyradıyorum :P[hline]Metall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 sinemada gördüm, elim sende oynuyo tüm şehir euhea çok komedi ya. yapan yapıyo[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 muhteşem bi reklam.tek kelimeyle şahane! bugün sanırım cnbc-e de izledim. (sandalye kapmalıdan bahsediyorum) reklam bitti, reklamlar bitti, dizi başladı hala gülüyodum. hatta şimdi aklıma geldi yine gülüyorum. hahahahahahahahahahha[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar