Voys Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 nie biz hep çeklerle aynı gruba düşüyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burninglife Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ne grubu??..biz çeklerle aynı gruba mı düştük yoksa benm mi haberm yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 hazırlık maçı degil mi be o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 1)o maç hazırlık maçı 2)biz ne zaman çek'lerle aynı guruba düştük..bu konuda şikayetçi olması gereken hollanda'dır..hollandalımısın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 yanlış msg [ Mesaj 28 Şubat 2006, Salı - 16:09 tarihinde, Silphatos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 reklamda bu önemli maçda falan diodu bende heralde eleme maçı sandım. bide nie ben her 2 yılda bir çeklerle maç yaptıgımızı hatırlıyorum? önceki yaşamımla ilgili bişey sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 çek'lerle en son bi hz maçı yapmıştık 2 sene falan önce 4-0 yenilmiştik..acı olmuştu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 dünya kupası grubunda da çekler yok muydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 maç perşembe mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 sliphatos tc vatandaşı mısın? )dalga geçmiyorum ha, şaka yapıyorum) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 said: dünya kupası grubunda da çekler yok muydu costa rica vardı yani ikisi de c ile başlıyo... 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 yok artık o_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 said: her 2 yılda bir çeklerle maç yaptıgımızı hatırlıyorum? önceki yaşamımla ilgili bişey sanırım biz çeklerle ne zaman iki yılda bir maç yaptık ki. senin önceki yaşamın baya bi eskidendi, o zaman da zaten çekoslovakyaydı adı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 muhabbete gel... yenemeyiz biz bu teknik direktörle kimseyi.yensek bile yenemeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 en büyük türk teknik direktör. gsli olması dışında sevmemenin bi nedeni var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 dahada eski benim dönem, bilmezsiniz siz şimdi anlatmıyım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 gs li olması en sevdiğim tarafı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ee niye sevmiyosun o zaman. mantıklı bi sebep getir biz de bilelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ersen martin ciyiz sdfsf kadro varmı bi yapıştırın görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 dünya kupasına götürememesi yeterli.isviçre maçında şabanı oynatması sevmemem için yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 fatih terim aşşalık kompleksleri olan.yıllar önce aldıgı uefa kupasının etkisinden kurtulamayan vizyonsuz misyonsun ileri görüşsüz futbol kalitesi olmayan ve tamamen geçmişini önüne alarak takımı yorumlayan bir adam. o galatasaraycı zihniyetiyle devam etti gördük neler oldu. hasan şaştır hakan şükürdür ergün mergün bunlar komik insanlar artık futbol için. sen almanyanın gol kralını klubede bekletip sırf kendi megaloideallerin dogrultusunda geçmişte yaşadıgın başarılara sebep olan hakan sükürcüleri oynatırsan yazın olucak olan kupayı açar trt1 den izlersin. yeterlimi nefret etme sebeplerim ve düşüncelerim. [ Mesaj 28 Şubat 2006, Salı - 18:19 tarihinde, Eternal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 dünya kupası atv'de artık,terim ordan izler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 aziz yildirim baskan, turkiye sampiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ueah rezil olmuşum, şevçenkonun takımla karıştırmışım çekleri. neyse daha fazla ezilmeden susayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ben de tuncayı sevmiom. milli takımı ben çalıştırmalıyım yoksa gidemeyiz bi yere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar