turkish_bow Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 banlana uyelikli kullnıcılar nası banlarını actırabilir bizim arkadas suan banlandı gold var ama nasıl banı actıracagını bilmiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 neyden banlandıgına baglı costumerden msj atsın baska caresi yok sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 hile yaptığı yüzünden banlandığı için boşuna açmaya uğraşmasın hatta oyunu bıraksın vatana millete hayrı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 lol ama 70adamlar hile yapıyo ve banlarını actırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 adamlar işi biliyorki hile yapıyor madem açtırmasını bilmiyon neden hile yapıyon :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 yapan ben deilim:D adamın burda uyeligi yok onun yerine yazıyorum bilen cvp verirse sevinirim herkese iiaksamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthas Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 son zamanlarda cokca gormeye basladıgımız dupeden macrodan banlandım acmak icin napıcam tarzı seyleri gormekten bir paticik sakini olarak cok sıkılmaya basladım bunların yeri burası degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar