jeniffer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 ultima online: third dawn ile oynayabileceğim server listesini verebilirmisiniz?[hline]Saygılar... E-mail: [email protected] (MSN mesenger kullanıyorum) ICQ ya kablonetde bir sorun olduğundan dolayı giremiyorum (öyleymiş :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 www.uogateway.com git buradan uodateway iindir server listesi gelecek programa setting de 3d ayarı var onu 3d yap 2d normalde. istedigin server a gir türk vardı bidane adını unuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Bak serverlar bolumunde ıstıaron die bir server var ama çok laglı status lagdan çekilmio sen düşün artık gerisini makinene guveniosan oyna tabii[hline]Şu linke girip continue derseniz size minnettar olucam [url www.kingsofchaos.com/page.php?id=520231]=saolun[/url] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar