Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

site 3 gün geriye alınıyormuş

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar bi cok kişi msn den bana bunu söylüyor herhangi bilgisi olan varmı sq dan düşme white dragon nec be hq dan düşme rouge earingim silinecekmi yani şimdi :(
Mesaj tarihi:
kesin bi bilgim yok fakat bana wipe gelicegini söylüyen 2 kişi %60 öyle olucak dedi ama tamamen sacmalık 3 gün önce dupe yapanların malları saglam kalıcak gene :(
Mesaj tarihi:
serverı gerıye alacaklarını hiç sanmıyorum. ama tahmınıme gore kasada duran nakit paralar silinir. dupeler zaten silincek we bana kalırsa en onemlisi yenı gm de geldi zaten aresi eski haline dondurmeye calıscaklar.
Mesaj tarihi:
bence oyunda yeterli denetim ve deneyim yok.her seferinde 3 dakka 5 dakka geri alırlarsa bu iş yaş.her wipe olduğunda zaten en az 100 kişi oyunu bırakıo !!!
Mesaj tarihi:
ben yaptım dupe yeter artık diyenlerde var tabi
gelsin item res dupe kaldırılsın herkez sıfırdan kassın bakalım ne oluyo kaç kişi yapabiliyo
+8 shard
+8 raptor.

yada dupe serbest olsun millet yaptı dupe parası hazır yapamayanlardan alırız bütün itemleri yine +8 shardlarımızla geziniriz demesinler.

en iyisi dupe serbest olsun hatta oyuna girer girmez full +8 giyindirsin seni herkez eşit çarpışsın cz de sonra oyunu bilen kim bilmeyen kim anlayalım
Mesaj tarihi:
ben bı duperle konusmustum areste nıckı mahkumundirilisi. arkadasla epeyce bır sohbet ettık ama en bomba lafı :

bu oyunu bız guzellestırdık baksana cogunun elınde +8 item war. bu oyun bızım sayemızde ayakta kalıyor dedi.

arkadas simdilerde cz de boss kovalıo 24 saat. loboyu falan kacırdıgında kendın yerden yere vuruo :=)

yorum yok falla bu adam ıcın ben dıycek bişi bulamıom :)
Mesaj tarihi:
ilk başta bişi solim.benle birlikte en az 50 kişi oyunu bırakır.ben bir günde 45 m ex kasıom.3 gün geriye alınsa bu 135 m ex eder.bi daha uğraşamam.ayrıca bu 3 gün içinde kestiğim bosslar,yaptığım ticaret,kastığım np yi kaybetmektense bırakırım daha ii.135 m ex az diil!
  • Yeni Oluştur...