arrdeam Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 arkadaşlar bi cok kişi msn den bana bunu söylüyor herhangi bilgisi olan varmı sq dan düşme white dragon nec be hq dan düşme rouge earingim silinecekmi yani şimdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 taa cuma yamı dönüyo yani eğer dönüorsa wipe de gien gigam gerimi gelcek ? eğer oleyse oleey :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LORD_ROGUE Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 kazanılan exe ne olucak _? bence öle şey olma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elense Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ex gıderse olurum ogunden cuma dan bu yana % 40 kastım baya kastım hemde uhuhuhuhuhuhuhuh 64 de az kalmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 exp i salla gigam gelsin o yeter nihahaha11!!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arrdeam Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 kesin bi bilgim yok fakat bana wipe gelicegini söylüyen 2 kişi %60 öyle olucak dedi ama tamamen sacmalık 3 gün önce dupe yapanların malları saglam kalıcak gene :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 tek bişi soliom .saçmalık.geriye alamazlar.riski büyük.çok insan oyunu bırakır.çünkü oyunda sadece 1 saatte gb lerle ticaret yapanlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 yani 3 gün alamazlar :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 serverı gerıye alacaklarını hiç sanmıyorum. ama tahmınıme gore kasada duran nakit paralar silinir. dupeler zaten silincek we bana kalırsa en onemlisi yenı gm de geldi zaten aresi eski haline dondurmeye calıscaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iMaNCoRe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 rollback te, wipede çözüm değil! nasıl skill bug ı tarih ettiler, dupeyi de tarih etmeliler artık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 3 gün geriye almazlar. ultima online değil burası. [ Mesaj 28 Şubat 2006, Salı - 11:46 tarihinde, independent tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 bence oyunda yeterli denetim ve deneyim yok.her seferinde 3 dakka 5 dakka geri alırlarsa bu iş yaş.her wipe olduğunda zaten en az 100 kişi oyunu bırakıo !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ben yaptım dupe yeter artık diyenlerde var tabi gelsin item res dupe kaldırılsın herkez sıfırdan kassın bakalım ne oluyo kaç kişi yapabiliyo +8 shard +8 raptor. yada dupe serbest olsun millet yaptı dupe parası hazır yapamayanlardan alırız bütün itemleri yine +8 shardlarımızla geziniriz demesinler. en iyisi dupe serbest olsun hatta oyuna girer girmez full +8 giyindirsin seni herkez eşit çarpışsın cz de sonra oyunu bilen kim bilmeyen kim anlayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 sus plaese :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ben bı duperle konusmustum areste nıckı mahkumundirilisi. arkadasla epeyce bır sohbet ettık ama en bomba lafı : bu oyunu bız guzellestırdık baksana cogunun elınde +8 item war. bu oyun bızım sayemızde ayakta kalıyor dedi. arkadas simdilerde cz de boss kovalıo 24 saat. loboyu falan kacırdıgında kendın yerden yere vuruo :=) yorum yok falla bu adam ıcın ben dıycek bişi bulamıom :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ama gel ares e kaliteli bi adamın olsun sor dupe mü yapıyorsun diye küfür yersin o adamdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 dupe itemım yok +7 chitin lerim +7 shardlarımla mutluyum bi gün er yada geç elbet olacak legal shard +8 ama neden 3 gün geriye alıyo boss dan aldığımız droplar ne olacak saçmalık saçmalık saçmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 item filan almıorum ama 3 günde 15 20k np kasmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 oyunu geri alcaklarını sanmam... çok sorun çıkartır başlarına... ---------------------------- patriot - islak_tosbaga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 @stuner_cypher mesela ne düşürdün bosslardan drop olarak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTe0R Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 wtf :s dlvl olcam ozaman :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 tek bişi solim :dzaten hep tek bişi :d oyunu 3 gün geriye alırlarsa oyunda adam kalmaz emin olun :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 kalır kalır merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ilk başta bişi solim.benle birlikte en az 50 kişi oyunu bırakır.ben bir günde 45 m ex kasıom.3 gün geriye alınsa bu 135 m ex eder.bi daha uğraşamam.ayrıca bu 3 gün içinde kestiğim bosslar,yaptığım ticaret,kastığım np yi kaybetmektense bırakırım daha ii.135 m ex az diil! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ne boss u kestim afedersin kestin ve ne itemi çıktı kaç lvl sin 45m günde exp kasabiliyosun. aynı zamanda pazarda nasıl ticaret yapıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar