Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hayirli uğurlu olsun

MuslumGursex

Öne çıkan mesajlar

muslumgursex i tanımam etmem aynı nation değiliz ama duper olacagını zannetmiyorum 2 ay moradondaydım ben aynı sürede ve o hep oradaydı tezgahlarını bile imancoreyle yanyana açarlardı bunları hatırlıyorum ..kaba tabirle bilmediğiniz insanlara bok atmayın.. archarad sen ::archarad:: san dupeden banlanmamışmıydın ? lol ...
Sosyal ağlarda paylaş

Burda patriot veya insomnia davası yapmıyoruz arkadaşlar kimseyi o konuda kimseyi eleştirmek bize düşmez.. İster shardları yanar ister üstü başı yanar.. Bildiğim bişey var patriot clanının birçoğu itemlerini YTL ile sağlam yerden alıyo ve bu gayet normal bişeydir..Parayı veren düdüğü çalar demişler.. Bırakında ona biff yada GM'ler karar versin banlar banlar banlamaz banlamaz gerçi banlansalarda Jade ablaları var onların GM'e bi telefon 2 saat sonra ban açtırır.. GM'e bi telefon clanına adam almak için orclardan nation transfer yaptırır.... Yani Jade ablaları var onların :=)
Bu arada muslumgursex senin de ne mal oldunu biliyorum ve senin büyük bir düper oldunu serverda senin gibi birinden item alınmıcanı geç anlamışım.. Senden satın aldığım warrior shell helmet +6 silindi... Arkadaşımın senden aldığı warrior earning silindi.. Nasıl içine sığıyo sölermisin ? Adam dolandırmak hoşunuza mı gidiyo ben bunu anlamıyorum.. Bugün oyunda adam dolandıran yarın banka soyar... Yazık ya valla yazık senin gibilere acıyorum.. :(

[ Mesaj 28 Şubat 2006, Salı - 01:43 tarihinde, Synergenx tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

jadenin banada yardımı oldu yalan soylemem bug clanında kalmıstım cıkamadım bir turlu jadeye sordum konusup halletmeye calıscam dedi halletti neyse real para ile item alma olayı bence gayet dogal olay nasılki biz preimum alıyosak o clanında yas ortalaması yuksek calısan adamlar basıyolar parayı alıyolar banlanma olayı onlarda olmaz olamaz zaten hepsi legit item alıyo saglam sekilde...:p
Sosyal ağlarda paylaş

de iste de'si var. yuksek rutbeli sayilan clanlara girince seni gorunce cogu zaman tanimiyolar clandan degilmissin gibi davraniyolar. ama karar verdim 50+ clana girecem hergun exp party bitane 960 buff bitane 960 heal olan eleman alir clani kasarim derken bende kasarim iste:d

bazarow: the king of the fighter
Sosyal ağlarda paylaş

@synergenx
burda patriot veya insomnia davası yapmıyoruz arkadaşlar kimseyi o konuda kimseyi eleştirmek bize düşmez.. ister shardları yanar ister üstü başı yanar.. bildiğim bişey var patriot clanının birçoğu itemlerini ytl ile sağlam yerden alıyo ve bu gayet normal bişeydir..parayı veren düdüğü çalar demişler.. bırakında ona biff yada gm'ler karar versin banlar banlar banlamaz banlamaz gerçi banlansalarda jade ablaları var onların gm'e bi telefon 2 saat sonra ban açtırır.. gm'e bi telefon clanına adam almak için orclardan nation transfer yaptırır.... yani jade ablaları var onların :=)
bu arada muslumgursex senin de ne mal oldunu biliyorum ve senin büyük bir düper oldunu serverda senin gibi birinden item alınmıcanı geç anlamışım.. senden satın aldığım warrior shell helmet +6 silindi... arkadaşımın senden aldığı warrior earning silindi.. nasıl içine sığıyo sölermisin ? adam dolandırmak hoşunuza mı gidiyo ben bunu anlamıyorum.. bugün oyunda adam dolandıran yarın banka soyar... yazık ya valla yazık senin gibilere acıyorum.. :(
-----------------------------------------------------------------------
zzzz
1-synergenx ben şu ana kadar bir tane warriror shell helmet sattım o da başkasına, sana deil.
2-sattıım warrior shell arkadaşındı. +7sini almıştım ona ve +6 helmet 3 dupe wipe geçirmişti.
3-zaten warrior shell helmeti i senin alcak paran yetmez.
4-ikide bir millete bok atmayı bırak. klavyeden şu silindi demen hiçbirşeyi ispatlamaz.

xxx shelimi çaldı
yxh kafalığımı yedi
x73 paldruonum gitti.

ee. böyle cümleler kurarak mı kendini tatmin ediosun. bana acıma. git kendine acı.
Sosyal ağlarda paylaş

müslümün parayi nasi yaptiğini bilemem ama lvl i nasi yaptiğini gidin kendisine sorun... 54326 kere şahit oldum ki gece apos a birakior koxp açip, 10 saat ayni partideyiz müslümden tik yok ne oturma ne heal i 1 salise olsun geciktirme, bufunu silersin aninda geri atar... ve bu olay hadi 3 günlük deneme sürümünü kullandi dicem de en az 1 ay boyunca sürdü.. her müslümün partisine girdiimde yatma derdi olmadan rahat rahat kastik.. ama bunu kendisine sooleyince sen 1 koxper sin deyince en baş düşmani olursunuz.. sakin 1 yerde görüpde müslüm aga sen koxper misin oole diolar demeyin...
friende ekler gelir tp olur saz arkadaşlari ile spota girmeye calisirlar...
ama herkese yemior işte.. aynisini sen de yapinca 1 saat boyunca tek priestin ile, ya ben spotu sana birakmazdim ama uykum geldi olur, sonra a2-a3 yaparsin müslüm orada gene apos yapior, spotunu kaptirmiş vaziyette...
bu olay 1e1 yaşandi müslümcüğüm... ben axi_cocuk assasin..
ama sen şimdi gelip gene dersin ki ben koxper deilim kser deilim..
tekrar yineliorum, duper misin bilmiom ama en az 1 ay koxp kullandiğin kesin...!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...