MuslumGursex Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 aynen öyle xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENERAL_069 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 yaf ne zaman açılır serverlar?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakemal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 bilsem bende ona gore davranacam. simdi kafeyi tumden kapatip sicacik yatagimda tingir mingir sallanip uyumak vardi:dhee en fazla yarin saat daha beqlerim dahasi yoq.. bazarow: the king of the fighter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENERAL_069 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 bende az beklıım bari olmazsa sonucu yarın görürüz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TrimoVax Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 @nocom talosdan dusen dropu yiğit aldı diye ana avrat kufur edıolar. ee legal item ya :=) daha ne dupeler olur arkasından wipe gelecek şekilde :d kedidir kedi bence gecenin en anlamlı paragragfı bu idi.. ata eywallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sTs Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 sen hayatında hiç 15gb ye ib+8 alıp, ske belt + rol + ep + 10gb ye sattın mı? ben unu alan arkadaşın aklından sorunu vardır deyip kendimi avutayım bari o itemlerle ben 5 tane ib 8 alırım bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 muslumgursex i tanımam etmem aynı nation değiliz ama duper olacagını zannetmiyorum 2 ay moradondaydım ben aynı sürede ve o hep oradaydı tezgahlarını bile imancoreyle yanyana açarlardı bunları hatırlıyorum ..kaba tabirle bilmediğiniz insanlara bok atmayın.. archarad sen ::archarad:: san dupeden banlanmamışmıydın ? lol ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 trimovax +100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuslumGursex Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 topic açtık, içeriğin konusuyla alakası yok. xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaptainCyClone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 muslum meraklanma,birasdan "fb - bjk nasıl macdı" die başlar bunlar:d:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 sergenin golü ofsayt diil ! :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaptainCyClone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 "ben sana demiştim" dicemde,ben bu mesajı gönderene kadar bi fb li çıkacak offsayttı dicek:d:d:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Burda patriot veya insomnia davası yapmıyoruz arkadaşlar kimseyi o konuda kimseyi eleştirmek bize düşmez.. İster shardları yanar ister üstü başı yanar.. Bildiğim bişey var patriot clanının birçoğu itemlerini YTL ile sağlam yerden alıyo ve bu gayet normal bişeydir..Parayı veren düdüğü çalar demişler.. Bırakında ona biff yada GM'ler karar versin banlar banlar banlamaz banlamaz gerçi banlansalarda Jade ablaları var onların GM'e bi telefon 2 saat sonra ban açtırır.. GM'e bi telefon clanına adam almak için orclardan nation transfer yaptırır.... Yani Jade ablaları var onların :=) Bu arada muslumgursex senin de ne mal oldunu biliyorum ve senin büyük bir düper oldunu serverda senin gibi birinden item alınmıcanı geç anlamışım.. Senden satın aldığım warrior shell helmet +6 silindi... Arkadaşımın senden aldığı warrior earning silindi.. Nasıl içine sığıyo sölermisin ? Adam dolandırmak hoşunuza mı gidiyo ben bunu anlamıyorum.. Bugün oyunda adam dolandıran yarın banka soyar... Yazık ya valla yazık senin gibilere acıyorum.. :( [ Mesaj 28 Şubat 2006, Salı - 01:43 tarihinde, Synergenx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakemal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 a1 ile a2 acildi fakat login server birakmiyorki dalimde bakam bosslara falan:d bazarow: the king of the fighter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 jadenin banada yardımı oldu yalan soylemem bug clanında kalmıstım cıkamadım bir turlu jadeye sordum konusup halletmeye calıscam dedi halletti neyse real para ile item alma olayı bence gayet dogal olay nasılki biz preimum alıyosak o clanında yas ortalaması yuksek calısan adamlar basıyolar parayı alıyolar banlanma olayı onlarda olmaz olamaz zaten hepsi legit item alıyo saglam sekilde...:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuslumGursex Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 :o ortalık laf atma meydanına döndü xd kafam karıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakemal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ben napacam bakale endless sen biliyon benim nekadar ezik bir asas oldugumu 62 lvl ama item yok. para vermeye niyetim yok zaten ay sonunu zor getiriyom. bu gidisle bende oyunu birakanlar arasina girecem:s bazarow: the king of the fighter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 basla sende dupeye xd biraz biseylr almıstım kar yapmak için giderse bende iflas bayragını cekcem valla :s [ Mesaj 28 Şubat 2006, Salı - 01:48 tarihinde, endless_night tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakemal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 clan bana yardim etmedi ciktim bende:d simdi aylak aylak geziyom zaten tek basimaydim halen tek geziyom:s sende bol para olunca bana vercen demi:d ama serverlarin acilacagi yok:( bazarow: the king of the fighter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 para olsada dagıtsam valla xd clanın yararını cok gordum ex ve para anlamında ama en cok ex :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakemal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 de iste de'si var. yuksek rutbeli sayilan clanlara girince seni gorunce cogu zaman tanimiyolar clandan degilmissin gibi davraniyolar. ama karar verdim 50+ clana girecem hergun exp party bitane 960 buff bitane 960 heal olan eleman alir clani kasarim derken bende kasarim iste:d bazarow: the king of the fighter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuslumGursex Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 @synergenx burda patriot veya insomnia davası yapmıyoruz arkadaşlar kimseyi o konuda kimseyi eleştirmek bize düşmez.. ister shardları yanar ister üstü başı yanar.. bildiğim bişey var patriot clanının birçoğu itemlerini ytl ile sağlam yerden alıyo ve bu gayet normal bişeydir..parayı veren düdüğü çalar demişler.. bırakında ona biff yada gm'ler karar versin banlar banlar banlamaz banlamaz gerçi banlansalarda jade ablaları var onların gm'e bi telefon 2 saat sonra ban açtırır.. gm'e bi telefon clanına adam almak için orclardan nation transfer yaptırır.... yani jade ablaları var onların :=) bu arada muslumgursex senin de ne mal oldunu biliyorum ve senin büyük bir düper oldunu serverda senin gibi birinden item alınmıcanı geç anlamışım.. senden satın aldığım warrior shell helmet +6 silindi... arkadaşımın senden aldığı warrior earning silindi.. nasıl içine sığıyo sölermisin ? adam dolandırmak hoşunuza mı gidiyo ben bunu anlamıyorum.. bugün oyunda adam dolandıran yarın banka soyar... yazık ya valla yazık senin gibilere acıyorum.. :( ----------------------------------------------------------------------- zzzz 1-synergenx ben şu ana kadar bir tane warriror shell helmet sattım o da başkasına, sana deil. 2-sattıım warrior shell arkadaşındı. +7sini almıştım ona ve +6 helmet 3 dupe wipe geçirmişti. 3-zaten warrior shell helmeti i senin alcak paran yetmez. 4-ikide bir millete bok atmayı bırak. klavyeden şu silindi demen hiçbirşeyi ispatlamaz. xxx shelimi çaldı yxh kafalığımı yedi x73 paldruonum gitti. ee. böyle cümleler kurarak mı kendini tatmin ediosun. bana acıma. git kendine acı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 müslümün parayi nasi yaptiğini bilemem ama lvl i nasi yaptiğini gidin kendisine sorun... 54326 kere şahit oldum ki gece apos a birakior koxp açip, 10 saat ayni partideyiz müslümden tik yok ne oturma ne heal i 1 salise olsun geciktirme, bufunu silersin aninda geri atar... ve bu olay hadi 3 günlük deneme sürümünü kullandi dicem de en az 1 ay boyunca sürdü.. her müslümün partisine girdiimde yatma derdi olmadan rahat rahat kastik.. ama bunu kendisine sooleyince sen 1 koxper sin deyince en baş düşmani olursunuz.. sakin 1 yerde görüpde müslüm aga sen koxper misin oole diolar demeyin... friende ekler gelir tp olur saz arkadaşlari ile spota girmeye calisirlar... ama herkese yemior işte.. aynisini sen de yapinca 1 saat boyunca tek priestin ile, ya ben spotu sana birakmazdim ama uykum geldi olur, sonra a2-a3 yaparsin müslüm orada gene apos yapior, spotunu kaptirmiş vaziyette... bu olay 1e1 yaşandi müslümcüğüm... ben axi_cocuk assasin.. ama sen şimdi gelip gene dersin ki ben koxper deilim kser deilim.. tekrar yineliorum, duper misin bilmiom ama en az 1 ay koxp kullandiğin kesin...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iMaNCoRe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 axicocuk kime göre neye göre bu iddia? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 "yatma korkusu olmadan kasıoduk" kasarken iidir zaten kosp prieste .ok atarken haklı konuma gelmene yardımcıdır gogogogogog.... kasarken iyiyidi tabi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar