MuslumGursex Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 az önce shard +1i arkadaş 750ye sattı. scrollar 200m+ den başlıor. ve şimdi de serverlar kapandı. sanırım bildiğimiz temizlik var. gene dupe mi başladı a.q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcharaD Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ahahah soran adama bak ulan sen ortalıgın anasını ağlatıyosun birde dupe oluyormu diye soruyor... bu arada patriot clanındaki assasinler dikkatimi çketi hepsinin eli yandı 1-2 gün içinde :d neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuslumGursex Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 çokmu biliosun ezik. item dupeleyemem ama seni bi dupelerim görürsün. senin ağzın opal kokuyosa ben ne yapayım. sen 60a geceni gündüzünü katarken ben 2 ay maradonda kaldım, beni tanıyan herkes bilir. senin ne dediğin sk.de diil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EscapeCommander Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 artık gelsin bence ,item almaz oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whiTe_liON2 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 inşallah roll back olmas güzelde item sattım valla :))) neyse hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pithbull Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ii oldu bu dupe wipe gene basladı serefsızler scrollar 300m den satma basladılar.donlarına kadar gıtsınde 30m e nasıl muhtac olup koycaklar o itemlerı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozannn Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 acharad lol . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 wipe gelsin 2 gun temizlenir sonra aynı olur hersey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iMaNCoRe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 acharad senin mesele ney bilio musun? birisi demiş aga muslum dup yapıor, sende harbiden de aga yoksa nasıl +8 ii si olur demişsin o demiş bu demiş adı dupeci olay bundan ibaret 2 ay boyunca muslumle beraberdim, bak 2 saat deil 2 gün deil 2 ay anlatabildim mi? sen yaw bu adamlar nasıl item yapıor dupeci bu şerefsizler die yakınırken biz senin cz de görünce "/town" ladığın adamlarla saatlerce pazarlık yapıoduk. sen hayatında hiç 15gb ye ib+8 alıp, ske belt + rol + ep + 10gb ye sattın mı? eğer bi konuda yeterli bilgi sahibi deilsen adam gibi susacaksın elinde kanıtın yoksa bir kişi/olay hakkında yorum yapma hakkın yok, ha buna olsa olsa bok atmak denir ki, aciz kişilerin alışkanlık haline getirdiği bir eylemdir. bu arada o ib+8 dupe olduğunu düşünüosan "/pm imancore" sattığım kişinin nickini veriyim konuş. hatırlatma: 1. meyve veren ağaç taşlanır 2. zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozannn Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 hehe imancore helal kardeşim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakemal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 tahrik ya nedir bu dupe wipe. bugun 50 kere notice attilar bilmediginiz tanimadiginiz kimseden item almayin dupe yaptilar diye. hadi tanidiklarimizda yapmissa ne olcek:s bazarow: the king of the fighter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 "ib+8 alıp, ske belt + rol + ep + 10gb ye"... oha 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 sadece takip ediyorum ama bu kadarda olmaz ki müslümü tanımam etmem ben 50 li levellerdeyken o adam daha yeni yeni aposta priestlık yapıyordu o adamın doğuşunu bilirim hiç bir illegal olayını duymadım ayrıca bi ara ben de moradonda takılmıştım o adam haftalar moradonda item satmaya çalıştı lütfen herkesi aynı kefeye koymayın ve tekrar söylüyorum o adamla sadece aynı partide bulunmuşluğum vardır onun haricinde tanımam etmem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakemal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 yani imancore demiski biz bu itemleri al sat ile para kazanip yaptik dupe falan degil. adam lvl kasmayi birakip moradonda oyuna basliyo moradonda cikiyo geri. baska turlu para kazanilmaz... bazarow: the king of the fighter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuslumGursex Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 konuşmasını bildiğin sürece, ve takip ettiğin sürece maradon fırsatlar şehridir xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iMaNCoRe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 evet milo aynen öyle, 12gb ye legit cs+0 almışlığımda vardır, 66 lık bir assastan. bunlar 1-2 gün içinde deil 2 ay içinde olan şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMANX Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ebay gibi oyundada reel paraya item alanlari henuz bilemedigi icin acharad arkadas aritk baslar onune gelene aaa sende +8 var sende garanti pislik var bunuda forumlara yazarki egosunu iicene tatmin eder etrafa pisligini atar sonrada piskin piskin gelisenleri izler okur rahatlar insanoglu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnholyOne Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 arkadaslar dun adamın biri +8 shardı 999m den merchanta koymus bi de utanmadan shoot falan atıyodu dicek bişi bulamadım. hepimize kolay gelsin... herkese dupesiz gunler dilerim :(((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakemal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 iyi ya sende 999,999,999 dan alip gidipte 30-40 bilemedin 50gb ye satsaydin para kirsaydin. senin burda yazman hicbise ima etmiyo onemli olan yapmayanlari yapti diyerek suclamak, bunuda bazi cekemeyenler cok guzel yapiyo. haydi hayirli traslar:s bazarow: the king of the fighter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NumeroUno33 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 muslume laf yok daha servera gecmeden adını duydum..adam kasmıs yapmıs ovun tebrık edın ornek alın !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnholyOne Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 sizinle karsılaştıgım bi olayı paylaşmak istedim hepsi bu. kimseyide suclamıyorum dikkat ettisen. dupe yapmak kadar dupe malı alıp satmakta aynı serefsizliktir. bu da bana yakışmaz. almayı bir an bile aklımdan gecirmedim gecirmemde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakemal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 dupe oldugunu ne biliyosun... mesela bende para yoktu sinirlenip ciktim oyundan. kardesimde param olsun diye +8mirageyi merchanta koyup satmis kizamadimda. nekadar fiyati oldugunu dahi bilmiyo. belki bu kiside zarar icin yapiyodur:s bazarow: the king of the fighter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ummmm ytl uzerinden item satıldıgını herkes biliyor zaten ama benım anlamadıgım bı kac tip war. yorum getirebilecek olan warsa soylesın. moradonda dolasıyorum. sağda solda +8 raptorlar shardlar goruyorum. bır cogunu tanıyorum zaten eskı oyucular. gunahları kadar sevaplarıda wardır o itemleri almalarında.orasını karıstırmıyım sımdı. gozume biri ilişio bi bakıom +8 raptor war elinde ustunde shell yok. +8 chitindir diom tabe. sonra aynı adamı yıne goruom bır elinde cs diğerinde totemic +8 oluo. aradan zaman geçio bu sefer adamı cıplak goruom. hah işte o zaman wipe geldıgını anlıom. sonra belli bir sebepten dolayı banlanıolar. sağa sola kufur edıolar. banları acılınca yıne +8 leri cekıolar. we işin ilginc yanı talosdan dusen dropu yiğit aldı diye ana avrat kufur edıolar. ee legal item ya :=) daha ne dupeler olur arkasından wipe gelecek şekilde :d kedidir kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuslumGursex Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 hmm evet. sattığının dupe olup olmadığını bilemezsin (sen yapmadığın sürece). zaten bilsen dupewipe diye bir sorun olmayacak. kimseye de garanti vermem (droplar bile gidiyorsa). ucuz item buldum diye direk dupe damgası vermem. oyunu bırakanlardan, devamlı müşterilerinden, değişken piyasayı bilmeyenden de uygun fiyata item alabilrsin. [ Mesaj 28 Şubat 2006, Salı - 00:40 tarihinde, MuslumGursex tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakemal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 gozun acik moradonda gezeceksin elinde itemi olup paraya susamis gencleri bulup item alacaksin. tabi tekrar fazla fiyattan elden cikaracaksin. yani is senin konusmana agzinin laf yapmasina kalmis:d bazarow: the king of the fighter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar