Diablo_Angel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 numerouno33 sen cypherdamı oynuyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 cikionuzmu? auhzuah x] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NumeroUno33 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 arezzz = priest_33 sen? cypherdaysan mıragelerı anca serverlar arası savasta trade den verırım :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NumeroUno33 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 marlon aramıza gırme duzeylı bı ılıskımız var :ddd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ya aslına bakarsanız dupe oyun sahıplerının ısıne geliyor. adamların dupe yapmalarına ızın werıolar. sonra wipe geliyor. itemler siliniyor. silinince millet hurra knight cash alip scroll satmaya basliyor. sonra yıne dupe artiyor. scroll alımı azalıyor. sonra yine wipe. itemler siliniyor. silinince millet hurra knight cash alip scroll satmaya basliyor. sonra yıne dupe artiyor................. bu ne be :=) silinebilecek 2 itemim war. +7 glave we +6 raptor. server kapanmadan yaklasık 1 dkk once aldım. giderse way benim halime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 oh oh allah bi yastikda kocatsin :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 marlon evet aramıza girme =) cypherda oynuyorum ben ama areste charım var marlon bilir çok sexy bi priestim var areste :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NumeroUno33 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 nm priesttan sexy ı olamaz :p cypherdan arkadaslar gel dedıler ama ugrasmadan bı cıvcıv duruor orda :d bnm gelecegım ares ama bndn solemesı:d marlon sanada ayarlarız bacanak olursunuz dıabloyla :ddd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 yok abi saolun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuslumGursex Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 bu topicte başka konuşan yok mu diablo_angel numerouno33 escapecommander xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 seni mi kırcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NumeroUno33 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 sora pisman olursun ya nese cok yalvaracan dızımde aglayacan ama artık yok sana :dddd ( sen kazana dustun :pp) nese beyler sıze doyum olmaz artık cafeden mecburi kacıs var eve:(( off bıde yarın unı ye cık ders programı al off off knght,tt,okul yedın bıtırdın benı..herkese hoscakalın ben yokken ko oynamak yok :d bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NumeroUno33 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 muslum yarın senıde aramıza beklıoruz :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ange bu aralar hiç czde gözükmüyosun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 lvl kasıyorum da sen cypher da mısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 evet cypherdayım :diabolique: orc assasin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 hımm dikkat ederim o zaman lvl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ange senn aresde rogue varmi ? :angelus: diyene bi rogue goruorum cz ye gittigimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 lvl 61 ama herkez tanımıştır artık beni =) seninle hiç karşılaşmadım ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 hayır , beramus da da sorarladı cypher da da ılk zamanlarda sordular ama yok... angelus mage....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 hımmm 10061 verıyo su an acılsın c1 cz gel :) bı yerde bulusalım illa pk deıl ..yanlıs anlama 1 vs 1 demıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 beni zorluyan mage ler pegasus666,beyazkan digerlerini rahat rahat kesiyorum bu 2 mage çok saglam seninde saglam oldugunu duydum ama hiç karşılaşmadık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 hehe abi serverlar arasi savas olursa teke tek yapcaz senle :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 geçen dupe wipe ta +8 dual shardlar silindi şimide dual +8 mirage lar silinirse cz ye falan gelemiycem sanırım :( inş. silinmez silinirse bırakıcam bu sefer oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ehehehe beyazkan benım clanımda ama dıgerını tanımıyorum..bana göre noob lar..beyaz görurse darılmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar