Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

melee damage hesaplaması

Defensive

Öne çıkan mesajlar

daha önce ilgimi çekmemişti taki bir arkadaş sorana kadar :)
melee vuruş yaparken silahın dps'simi yoksa maksımum dmg mı onemlı? yvaş silah daha fazla dmg veriyo tuf 3.80 maks dmg 292 dps 61 kusur.bwl den dusen dark talon vs vs mks dmg 300 dps 74 sanırım oda cool fakat sure 3.4..aralarında ciddi anlamda dmg farkı olurmu ? ciddi anlamda tam oturtamadım.. saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

pve icin silahin dpssi daha onemli bence. uzun sure vuruyorsun sonucta. ancak pvpde ozellikle warrior icin bakarsak zaten yapacagin 2 vurus var. gerisi instant attacklarla alacagin 2 attack. bir de execute. bu yuzden max dmg daha onemli pvp'de derim. aynisi ap-crit chance muhabbetinde de gecerli bence.
Sosyal ağlarda paylaş

ortalama dmg ile dps arasın pratikte hiçbir fark yok. biri verdiğin dmg'in saniye bazındaki ifadesi iken, diğeri her saldırının ortalama dmg'i.

pratikte fark yaratan şey class'ların sahip olduğu "next attack" ve "instant" skill'ler. senin oynayış tarzın hangisinin iyi olduğunu belirleyecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

benim bugun aklımdaki tam olan şey bu atack power damage zart zurt hesaplamalarının nasıl olduğunu öğrenmekti.2-3 ay sonra pve icin dps shaman olacağım.şimdiden dps için bazı yatırımlar yapıp dkp lerimi ona göre ayarlıyacağım.shaman classı için atack power / agility / str / inc crit chance gibi statlardan en onemlileri nedir.formulü nedir tarzı sorularıma cevap veren çıkarmı ?

dip not : forum kirliliği olmasın hazır başlıkta sorayım istedim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...