Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

odev icin yardim (it projesi)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
herhangi bir it projesi ile ilgili bir odev hazirlamam gerekiyor. bunun icin bitmis ya da devam etmekte olan bir it projesine ait bazi bilgilere ihtiyacim var. varsa boyle bir projeye katilmis, destek vermis birileri ve yardimci olabilirlerse super olacak.

bir zahmet bir mesaj atar, cevap yazarsaniz sevinirim.

not: gerekli bilgiler son derece genel seyler. yani sizi ugrastiracak bir sey degil. gozunuz korkmasin :)

not2: bildigimiz information technologies'in kisaltmasi olan it bu efendim. kisaltmasi boyle kucuk harflerle olunca bir garip gorundu de gozume.
Mesaj tarihi:
sorabilirsin.. it projesi ile ilgili limit varmı ?

7500 uçlu bir network, 1500 uçlu bir network hastane otomasyonu, 1500 kullanıcılı bir nt ---> win server 2003 ad migration

seç beğen sor..

[email protected] mail'ından sor isersen pati'yi pek takip etmiyorum.
Mesaj tarihi:
bizim okulda ambient intelligence alanında 3 büyük çaplı proje vardı en son. site aslında almanca. ingilizce versiyonu da var ama bazı yerlerde eksiklik var almanca'ya dönüyor yine.

http://www.eit.uni-kl.de/ami/frame.html?en_inhalte

altta scenarios bölümünden bilgi edinebilirsin, fikir olur.

edit: of sen ne yazmışsın ben ne yazmışım, kusura bakma eheh. daha bir projeye katılmadım ama it okuyorum ben de, yardımcı olabileceğimi pek sanmıyorum ama yine de şansını dene istersen :p

[ Mesaj 01 Mart 2006, Çarşamba - 19:26 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...