eliptik Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 başlangıç disketini takıp komut istemini açıyorum. sys.com ları falanda yaptım ku diyorum siyah ekranda kalıyor. 2 cd 2 başlangıç disketi değiştirdim. siyah ekranda yarım saat bekledim gene tık yok nasıl yükleyebilirim??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 format atılıyordu daha sonra restart başlangıç disketi ile cd yi destekleyecke şekilde seçeneği seçip d: kur/setup böle hatılıyorum, restart at bol bol birde başlangıç disketi zaten kopyalıyor bir de senin atmana gerek yok dosyaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 cdyi takınca win98 setup çalıştır diye secenek çıkan disketten bulmaya çalış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 forgiver güzelce açıklamış.. aynen öle.. xp ilk çıktıına bir aa zoluyodu format atmayı.. neredeyse format atmak diye bişi yokru xp nin ilk sürümlerinde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 bilmem alakalımıdır ama dosya sisteminde fat32 dimi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tracert Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ilk yapılacak işlem bilgisayar başlarken d.elete tuşuna basarak sistem başlarken floopy ile başlamasını sağlamaktır.bu işlemi yaptıktan sonra cd-rom desteğiyle başlatın daha sonra a: gelecektir. format c:/s/u format atarak hdd yi temizleyiniz. daha son cd x (x burda cd-rom sürücüsünün olduğu disktir) d: gelecektir sonra kur komutunu çalıştırınız. yanlız mainboard asus olanlar için olay biraz daha farkıdır. kur komutuyla işlem yapamassınız. setupcor komutu ile kurmanız gerekmektedir. kolay gelsin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar