eliptik Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 başlangıç disketini takıp komut istemini açıyorum. sys.com ları falanda yaptım ku diyorum siyah ekranda kalıyor. 2 cd 2 başlangıç disketi değiştirdim. siyah ekranda yarım saat bekledim gene tık yok nasıl yükleyebilirim???
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 format atılıyordu daha sonra restart başlangıç disketi ile cd yi destekleyecke şekilde seçeneği seçip d: kur/setup böle hatılıyorum, restart at bol bol birde başlangıç disketi zaten kopyalıyor bir de senin atmana gerek yok dosyaları
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 cdyi takınca win98 setup çalıştır diye secenek çıkan disketten bulmaya çalış
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 forgiver güzelce açıklamış.. aynen öle.. xp ilk çıktıına bir aa zoluyodu format atmayı.. neredeyse format atmak diye bişi yokru xp nin ilk sürümlerinde :)
LethE Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 bilmem alakalımıdır ama dosya sisteminde fat32 dimi..
Tracert Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ilk yapılacak işlem bilgisayar başlarken d.elete tuşuna basarak sistem başlarken floopy ile başlamasını sağlamaktır.bu işlemi yaptıktan sonra cd-rom desteğiyle başlatın daha sonra a: gelecektir. format c:/s/u format atarak hdd yi temizleyiniz. daha son cd x (x burda cd-rom sürücüsünün olduğu disktir) d: gelecektir sonra kur komutunu çalıştırınız. yanlız mainboard asus olanlar için olay biraz daha farkıdır. kur komutuyla işlem yapamassınız. setupcor komutu ile kurmanız gerekmektedir. kolay gelsin....
Öne çıkan mesajlar