pisikopat_5 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ortagım bu kagıtları kullanırken bır hata vermıs sımdı char a gırıs yapamıyor bu konuda bır bılgısı olan varmı _? tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 giriş yaparken ne diyo açıklarsan belki yarfdımcı olabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 gırısde deıl t-mac: adamı secınce t-mac: lvl 0 t-mac: unknow class t-mac: bben adını t-mac: anxıous t-mac: yaptım t-mac: meger i ile yapılcakmıs t-mac: ben ı ile yaptım boyle dedı suan.yanı char da lwl 0 olark gozukuyomus galıba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 mahina yi online yakalarsan sor o hallediodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 turkce karakter kullandiysaniz bu sorunla karsılasirsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ark ın paralı uyelıgı yok yardım ederler mı 62 lwl bır char a :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 anxıous tanıdık geliyo sen kimsin?talk? nese arkların dedii gibi türkçe karakter kullandıysan ööle olur ama nası çözceini bilmiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ben çok change yaptımda hiç sorun olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 adam cvp vermıo :) dedım cvp vermedı "hi- i have a problem can u help me ?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 [email protected] burayı maille biras çözerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 pekı yenı gelen turkce akrakterlı notive ebnı ılgılendırıyorm ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 üsüldüm keşke daha dikkatli olsaymışsın bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 forum.knightonlineworld.com buraya kayıt olm,forumlarda bugs/exploite die bi bölüm var orda senle aynı sorunu olanlar için bi topic açılmış ss ini yolluyosun hallediyolar oraya bi bak bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar