shimana Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 arkadaşlar kıbrısta hearts of iron satan bi yer bilen var mıdır? ya da nasıl alabilirim kargo falan???
LethE Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 valla benaldım öyle slow-real-nonexistent-time strateji oyunlarını sevmedğmi kanaat getiridm .. öyle bir asker.. bi bina için dakkalarca beklemek istmeiorsan boşve r:) orjinal alcaksan neten siariş ver evine gelsin.(yunanistandan verme gelemez.p )
Revell Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 airo netin yanında oyun satan bir dükkan var orda olabilir. ya da okulun ana girişinin olduğu cadde üzerinde bir cd-shop daha vardı. oyak bank'ın karşısındaydı sanırım tam hatırlamıyorum *magosa v1.0 [ Mesaj 28 Şubat 2006, Salı - 12:51 tarihinde, Revell tarafından güncellenmiştir ]
GwindonSurion Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 bide temelreis e giderken vardı doğu akdeniz üni tarafından
wintermute Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 çok sıkıştın soyle sana "ana vatandan" kargo ile şıftıralım bir tane...tabe alan öder :d
DoruK Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 adres ver göndereyim tabi karga ücretleri ne kadar burdan oraya bilmiyorum :)
shimana Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 eywallah. ya ben de magosa dayım. aeronet in yanındakinde bestnette yok o diğer dediğiniz iki cd shop u da biliyorum. onlarda da yok. gülserendeki hayvani yerde olmadığına göre hiçbiryerde yoktur sanırım. kargo yoluna gidicez mecburen...
Öne çıkan mesajlar