fiyakatr Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 arkdaşlar siteye login olamıyorum şifremi ve id yazıyorum yine aynı sayfa geliyor ama oyuna o şifremle giriyorum..bug mu bu ? yada sadece bana mı oldu.. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 aynısı banada oluor .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 tahmin ediyorumki oyuna girdiğin şifre sana sistem tarafından gönderilen random şifrelerden biridir ( e.g = şifren , 21asdas5gf4aa ) gibidir.. ( ben yukarıdaki harfleri ve rakamları büyük yazdım ama küçük çıkmış , sonuç olarak şifreni mailine gelen iletidekinin aynısı olarak yazmalısın , hepsi büyükse hepsi büyük bir şekilde ) oyuna girerken büyük küçük harf ayrımı yapmıyor ama siteye login olurken şifren eğer yukarıdaki gibiyse büyük harflerle yazarak login olmaya çalışırsan sorunun çözülecektir.. kolay gelsin [ Mesaj 28 Şubat 2006, Salı - 08:40 tarihinde, tasci tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 siteye dün gece login olunmuyordu aynı sayfa geri geliyodu şimdi her sey nrmal bide sanırım passwarod reset gibi bi durum war login olduunuzda bir mail adresi girmenizi isriyo oraya şifrenizi yolluyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar