Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Başlangıç Yeri ve NPC ler ile İlgili Sorularım!

Uragano

Öne çıkan mesajlar

Haklısın bencede Guardteam..!!ama olsun yinede yazıyım ben :)
Uragano bak şimdi;

Baslangıc yerini Spheretables.scp ye giriyon orda stars war britain altında sayılar yazar o sayılar britain in kordinatlarıdır...
eyer sen başlangıc yerini başka yer yapcaksan o britaini fln sil onları baslacağın yerin kordinatlarını ve oraya mesala;
[Stard]<< Cove
...........<<<< Buraya Koridantları yazcan...

2.Sorun ise onu sphere_vend.scp war ordan hangi vendorunn mesala sen bs Vendorunun 15 katana satmasını isyon ordan bs vedonurnu bulcann sell= ve buy= wardır oraya i_katana_vanq (+15 katana) yazarsan onu satar anladınmı...

!!Ardenia!!
!!Cok Az Zamanda Gelıor!!!
!!Bilmediğinz Yolculuk..!!
Sosyal ağlarda paylaş

Başta sana teşekkür ederim RaVena ne kadar aşağılasanda.Sen diğerleri gibi (Arthur_HellsFire ve guardteam
) yapmadın.Onların yaptığı çok bilmişlik ve düşündükleri ise herkesin bu işe herşeyi bilerek başladığıdır.Yardım etmeyecekseniz lütfen boş yere mesaj atmayın isteseydim arar bulurdum ama birinden yardım istemenin daha pratik olduğunu düşündüm.Unutmayın sphere server kurmaya başlayanlar herşeyi saniyede öğrenip başlamadılar.Sora sora öğrendiler.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Uragano, 10 September 2003 18:04 tarihinde demiş ki:
Onların yaptığı çok bilmişlik ve düşündükleri ise herkesin bu işe herşeyi bilerek başladığıdır.

arama bölümünü bilmemen senin gerçekten newbie olduğunu gösteriyor. git biraz forum gez bilgisayar falan kullanmayı öğren.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...