Uragano Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Merhaba arkadaşlar bu karakter açıldığında başlangıç yerini hangi dosyadan ayarlıyoruz? Birde vendorun sattığı eşyalar hangi dosyada ve nasıl kullanılır? Bir bunları bilmiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guardteam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 http://www.paticik.com/forum/search.php artık bu cevabı bile yazmamak lazım ya[hline]İmza bilmem ağa parmak bassam olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Haklısın bencede Guardteam..!!ama olsun yinede yazıyım ben :) Uragano bak şimdi; Baslangıc yerini Spheretables.scp ye giriyon orda stars war britain altında sayılar yazar o sayılar britain in kordinatlarıdır... eyer sen başlangıc yerini başka yer yapcaksan o britaini fln sil onları baslacağın yerin kordinatlarını ve oraya mesala; [Stard]<< Cove ...........<<<< Buraya Koridantları yazcan... 2.Sorun ise onu sphere_vend.scp war ordan hangi vendorunn mesala sen bs Vendorunun 15 katana satmasını isyon ordan bs vedonurnu bulcann sell= ve buy= wardır oraya i_katana_vanq (+15 katana) yazarsan onu satar anladınmı... !!Ardenia!! !!Cok Az Zamanda Gelıor!!! !!Bilmediğinz Yolculuk..!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Alla alla o kadar baggio guide yapmıs ya alla alla okuyun araştırın bu ruhu yakalayın artık[hline]Çöp Arabası Geçmiomu Burdan Belediyeye sölicem ! Icq=176375932 MailMee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Arthur_HellsFire :) ueuhuhe :-| Ciddi :-| Bencede yani Araştırın Araştırpda Bulamdğınzda Sorun...!!! Lutfen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uragano Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Başta sana teşekkür ederim RaVena ne kadar aşağılasanda.Sen diğerleri gibi (Arthur_HellsFire ve guardteam ) yapmadın.Onların yaptığı çok bilmişlik ve düşündükleri ise herkesin bu işe herşeyi bilerek başladığıdır.Yardım etmeyecekseniz lütfen boş yere mesaj atmayın isteseydim arar bulurdum ama birinden yardım istemenin daha pratik olduğunu düşündüm.Unutmayın sphere server kurmaya başlayanlar herşeyi saniyede öğrenip başlamadılar.Sora sora öğrendiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 said: bencede yani Araştırın Araştırpda Bulamdğınzda Sorun...!!! Lutfen.. Tşkür Ederimm Ama Bakın Ben Sizi Aşalamadımm Bakın Ne yazmışım Dikkatli Okuyun Lutfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uragano Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Tamam kusra bakmayın tekrar teşekkür ederim.Biraz sinirim bozuldu.Sizcede boşa laf değilmi bunlar?(Artık bu cevabı a yazmamak lazımdı ya) yazmayacaksan ya tam yaz ya hiç yazma zorla değilki.Değilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 said: Uragano, 10 September 2003 18:04 tarihinde demiş ki: Onların yaptığı çok bilmişlik ve düşündükleri ise herkesin bu işe herşeyi bilerek başladığıdır. arama bölümünü bilmemen senin gerçekten newbie olduğunu gösteriyor. git biraz forum gez bilgisayar falan kullanmayı öğren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uragano Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Ne alakası var siteyi bilmemekle oyunu bilmememin 1. Ben bu oyunu 4 senedir oynuyorum. 2.Sen türkçeyi bilmiyorsun.Ben 4 Senedir sphere server kurmuyorum bu işe yeni başladım.Tekrar hatırlatırım siteyi bilmiyorum site ile oyun tamamen farklı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar