Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 geyikten cok agalarimizinirbirleriyle dupe deneyimlerini nasil yapildigini filan paylastiklari bi ortam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 dupeyi buldumda o lasım olan chardan yoq yafs kılııııııç pmm meeeeeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 isalla butun agalar banlanirda kurtuluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 inşallah aga xd ne agası yafs im koping now aha i koped Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 gold apketı olnalara yuksek ıtemler alırken admınler yardım etse super olur yanı kolay deıl 20gb+ bıse almak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwenzing-ho Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 insanların yüzlerce gb dupelediğinden bahsediliyor.2 güne moradon da yüzlerce çıplak vatandaş görebiliriz -ki çoğu türk olur normal olarak- ve yapabileceğimiz hiç bir şey yok zaten gm ler sözlerinde durmadığı için herhangi bir güven mekanızması mevcut deil. item alamıyoruz kimseye güvenemiyoruz gelen pm lerden bile kıllanır olduk.ama aldığımız itemlerin güvenilirliği problemini kaldırmak için artık oyunda yeni bir kontrol mekanızmasının gerekliliği sanırım açıktır.aldığın malı kontrol ettirebilme ya da o mekanızma tarafından dupe olmadığına dair bir işaretleme yöntemi gibi bir şey gerekiyor yoksa kimse birbirine güvenmez oldu.allah sonumuzu hayır etsin ne diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pithbull Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 duperların ellerınde patladı itemler :d yarın aglayıp sızlananların %98 i duper. ii oldu bu dupe wipe :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pithbull Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 duperların ellerınde patladı itemler :d yarın aglayıp sızlananların %98 i duper. ii oldu bu dupe wipe :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tears Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 bu düpe nasıl yapılır ya 2 tane lvl 62 charım var +6 setle geziyom. lvl 45 assasin gördüm +8 dual shard var yuhh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 anarshe +10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TrimoVax Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 usa dan ko nun eski gm inden gelen bilgileri aktarıorum.. msn de bi konuşmaya davet ettiler msn bu mecbur giriosun yazılan şunlar ; 3 gün rollback dupe wipe evet 3 gün öncesine dönücez ve wipe olucak. wipe umurumda deil ama rollback bana yapılan 1 haksızlık bana 3 gün dersen 3 gün önce % 45 idim şimdi 66 % 5 im.. allah cezalarını versin. rüyamda trol görür oldum be aip aq [ Mesaj 28 Şubat 2006, Salı - 01:02 tarihinde, TrimoVax tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 bencede rollback saçmalık due oyunun açığı ve kendi hatalarını insanların emeklerini çalarak ödetiolar bened vardım o konusmada ama anlam veremedim ilginç rollback meselesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaptainCyClone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 eger trimo dedigin gibi olucaksa oturur cocuk gibi aglarim:( son 2 gundür neredeyse 30 saat kastım %25 gibi bişeye tekabul ediyo buda:( umarım dediğin gibi olmaz,yani eski gm in dediği gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TrimoVax Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 rollback yok wipe bilmiorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 bu gece %7 kaybettim +7 totemic basarken yandı. param yok itemim yok ne oluosa olsun falla :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 totemic 2 gun onceydı doru doru bugun salı bide bak ne cabuk gune gırdık heee server acıl daaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cute Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 dupe wipe ve olursa rollback sadece ares temi olucak bi bilgisi olan warmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 the_cute servera login we diger butun serverlar kapalı. olursa hepsine olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seyneym Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 su dupe yapanların alayını banlasalar yeter sanırım .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TrimoVax Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 rollback olmadı ben 1 ara girdim atillaya yardırırken dc oldu ama rollback olmamıştı henüs herşey yolunca idi benim açımdan ama yine nie kapadılar bilemiorum bide ilginçtir ben girdiğimde bendan başkasını görmedim :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pithbull Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 dupe itemlere ve dupe karsı tek care rollback ise bence olsun. xp kasan arkadaslara haksızlık bılıyorum ama scrolların 300m. herkesın elınde raptor 8 shard 8 elixir 8 ve full shell 8 sekılde bide iron neck. iron belt 3 4 gıbı itemlerin en ezik adamda bıle oldugu bı serverda oynamak ne kadar zevk verır dusunun.umarım bu son bug olur ama sanmıyorum. hepimize hayırlı olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seyneym Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 bu gun cyperda bir cocugun gözleri +8 shard 500m yazan yazıya takıldı.gitti 500m ye aldı +8 shardı 12 gb ye sattı.sonra aynı elemandan gene 500m ye aldı gitti 10 gb ye sattı adam zengin oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seyneym Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 pithbull hepimize hayırlı oldun dedinde ne hayırlı olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pithbull Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 da belli deil ama insallah dupe itemler silinir.. onun icin hayırlı olsun dedım :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar