Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dupeeeee

endless_night

Öne çıkan mesajlar

insanların yüzlerce gb dupelediğinden bahsediliyor.2 güne moradon da yüzlerce çıplak vatandaş görebiliriz -ki çoğu türk olur normal olarak- ve yapabileceğimiz hiç bir şey yok zaten gm ler sözlerinde durmadığı için herhangi bir güven mekanızması mevcut deil. item alamıyoruz kimseye güvenemiyoruz gelen pm lerden bile kıllanır olduk.ama aldığımız itemlerin güvenilirliği problemini kaldırmak için artık oyunda yeni bir kontrol mekanızmasının gerekliliği sanırım açıktır.aldığın malı kontrol ettirebilme ya da o mekanızma tarafından dupe olmadığına dair bir işaretleme yöntemi gibi bir şey gerekiyor yoksa kimse birbirine güvenmez oldu.allah sonumuzu hayır etsin ne diyelim.
Sosyal ağlarda paylaş

usa dan ko nun eski gm inden gelen bilgileri aktarıorum..
msn de bi konuşmaya davet ettiler msn bu mecbur giriosun yazılan şunlar ;

3 gün rollback dupe wipe
evet 3 gün öncesine dönücez ve wipe olucak. wipe umurumda deil ama rollback bana yapılan 1 haksızlık

bana 3 gün dersen 3 gün önce % 45 idim şimdi 66 % 5 im.. allah cezalarını versin. rüyamda trol görür oldum be aip aq

[ Mesaj 28 Şubat 2006, Salı - 01:02 tarihinde, TrimoVax tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

dupe itemlere ve dupe karsı tek care rollback ise bence olsun. xp kasan arkadaslara haksızlık bılıyorum ama scrolların 300m. herkesın elınde raptor 8 shard 8 elixir 8 ve full shell 8 sekılde bide iron neck. iron belt 3 4 gıbı itemlerin en ezik adamda bıle oldugu bı serverda oynamak ne kadar zevk verır dusunun.umarım bu son bug olur ama sanmıyorum. hepimize hayırlı olsun..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...