endless_night Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 [img=http://img146.imageshack.us/img146/4025/dddddddddddd3il.jpg] burda kısaca suan dupe yapılıyoar cok sayıda bundan tanımadıgıız kişilerle mearch yada trade yapmayın diyo benim anladıgım kadarıyla :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 item almayın mı dio ing. yok bende az :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ßireßir olarak.. " suan oyun icerisinde dupe yapılabilmektedir.. tanımadıgınız kisilerden trade yada merchant yolu ile alisveris yapmayiniz magdur duruma dusebilirsiniz diyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cute Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 bu notice hangi server da, ne zmn yazdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 aress de 5 dk olmadan :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 dupe wipe geliyor -_- yarın sabah zırlayanları görücez xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cute Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 buyursun gelsin :) cypher'ada ugrasin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwenzing-ho Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 gm nin uyarı yazısında server da olası bir "dupe"lemenin mevcut olduğu ve şahsı tanımıyorsanız tezgah ya da "trade" den mal almamanızı rica ediyorlar... mealen diyor ki :ben zamanında tezgahtan dupe olsa bile item alanın malı silinmeyecek demiştim(resmi internet sitesinde yapılan duyuru) , dupe satanı yakacağım demiştim(gene resmi sitede duyuru) ve hatta server da hiç wipe yapılmayacak demiştim laflarını ben yalıyorum (yani tükürdüğümü) ve de siz bu oyunu oynamaya devam ettikçe ben sizi eşek yerine koymaya devam edeceğim , size masal anlatıp para ve zamanınızı çalacağım , siz olmasanız biz akıllılar nasıl geçinirdik diyor. hadi bakalım , bu işin sonunda kazandığı paraları artıracaklar mı yoksa para mı kaybedecekler göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 yaf bu oyunun yöneticileride sahibide modlarıda hepsinin kafasını ... böyle notice atıcaklarına salaklar dupe wipe yabmıyorlar templede bug var gm de biliyo bug kapatmıyolar halen chest veriyolar bu oyunu yapanında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 gerçi hoş dupe wipe istiyoruz ama sanmayınki bütün dupe itemler gidicek adam yapmış yapmış satmış parasıyla ertesi gün moradon da bağırır buying ib, in, rol , zart ,zurt bide bus satanlar var adamlar olayı aşmış artık bus 500k come 121,565 allahın app (n00b) u taktiğini bulmuş satıyo lvl kaç diyorum 47 başka charın varmı yok nerden öğrendin cafedeki abilerden eee para yaptınmı bari 60 olduktan sonra görürsün yapıp yapmadığımı diyo çocuk direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 zaten toplu basılan seyler wipede gitmiyo ornek bus toplu basıldıgından gitmiyo 1 m bilr rahat bulunuyo :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 şahsen oyunu bıraktığım için dupe taktiklerinin burda konuşulması taraftarıyım. nedeni ise çok basit. k2 yetkilileri bunları görüyor ve diyorki artık dupe wipe yapmayacağız gönül rahatıyla kc alın buff scroll zart scroll satın sonrada item alın silmeyeceğiz yapanları cezalandıracağız. ben almadım şuana kadar ama çok kc alıpta itemleri silinen tanıyorum. sz orda 7/24 para kasıcam diye ziyan olursunuz gecenizi gündüzünüzü öldürürsünüz. ertesi gün tüm paralarınız silinir veya aldığınız itemler silinir. ama 2 dakida 1 tek dupe ile inanamayacağınız kadar zengin olan adamlara bişey olmaz dupe den banlanır. 1 hafta geçmeden banları açılır gerekçe olarak itemlerini sildik derler hemen arkasından moradon a gidersiniz bi bakarsınız herşeyi silinen adam dual +8 shard alır bilmem alır falan filan. biri hacklenir bi bakarsınız ertesi gün full +8 sheller falan derken dupe wipe gelir bütün herşeyi silinir ama 2 gün geçmeden +8 sheller üzerinde cz de görebilirsiniz. dupe serbest olsun hatta npc lerde +8 shard falan satılsın 1 coin den kimse kimseyi item için hacklemez dupe yapmaz server da adam olur belki. [ Mesaj 27 Şubat 2006, Pazartesi - 15:02 tarihinde, AnarShe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 a2 de dc olan varmı yaf ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 senden baska olan yok pis dupeci :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leox Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 bıraz once beramusta adam gozumun onunde +3roc pazara koydu tabı herkes dupe oldugunu bıldıgı ıcın almadı!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 dupe bu oyunun bi parcasi takmayin kafaniza bu kadar bole konusmanizla tartismanizla bitcek is deil zaten bitmicekde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 dupe nasıl yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ken legal dupeyimi soruyosun illegal dupeyimi hahaha =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 kenjuro ben anlatmıştım başlıkta dupe nasıl yapılır hileler felan filan die bir başlık var yukarda mustaza acmıs :d orda yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 du bakam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 yok o yol beni satmadı yokmu başka yol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 war bak şimdi dupeliicein itemi alıyosun arkadaşına trade den weriosun sonra pianadasın tabi gate in etrafında 7 tur atıyosun(başladıın yeri iyi bil tam 7 tur olcak)sonra shouttan 1 kese dupeeee yazıyosun(4 e ile) sonra oyundan çıkıp bilgisayardan oyunu siliosun 2 yıl girmiosun bi bakıyosun aynı itemden 2 tane olmuş yolun açık olsun :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 yok buda sıkıcı other dupe yapılısı plszada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 sıkıcı ama olsun sen bunu yap hem sen kurtulursun hwem biz :d şakka şakka hernese dupe yapma gb al daha ii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 dupeden çok canımı yaktılar bak buraya yazıom eğer bi öğrenirsem önüme gelen noob a item vercem oyunu batıracam buraya yazıom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar