Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dupeeeee

endless_night

Öne çıkan mesajlar

gm nin uyarı yazısında server da olası bir "dupe"lemenin mevcut olduğu ve şahsı tanımıyorsanız tezgah ya da "trade" den mal almamanızı rica ediyorlar... mealen diyor ki :ben zamanında tezgahtan dupe olsa bile item alanın malı silinmeyecek demiştim(resmi internet sitesinde yapılan duyuru) , dupe satanı yakacağım demiştim(gene resmi sitede duyuru) ve hatta server da hiç wipe yapılmayacak demiştim laflarını ben yalıyorum (yani tükürdüğümü) ve de siz bu oyunu oynamaya devam ettikçe ben sizi eşek yerine koymaya devam edeceğim , size masal anlatıp para ve zamanınızı çalacağım , siz olmasanız biz akıllılar nasıl geçinirdik diyor. hadi bakalım , bu işin sonunda kazandığı paraları artıracaklar mı yoksa para mı kaybedecekler göreceğiz.
Sosyal ağlarda paylaş

gerçi hoş dupe wipe istiyoruz ama sanmayınki bütün dupe itemler gidicek adam yapmış yapmış satmış parasıyla ertesi gün moradon da bağırır buying ib, in, rol , zart ,zurt
bide bus satanlar var adamlar olayı aşmış artık bus 500k come 121,565
allahın app (n00b) u taktiğini bulmuş satıyo lvl kaç diyorum 47 başka charın varmı yok nerden öğrendin cafedeki abilerden eee para yaptınmı bari
60 olduktan sonra görürsün yapıp yapmadığımı diyo çocuk direk.
Sosyal ağlarda paylaş

şahsen oyunu bıraktığım için dupe taktiklerinin burda konuşulması taraftarıyım.
nedeni ise çok basit.
k2 yetkilileri bunları görüyor ve diyorki artık dupe wipe yapmayacağız gönül rahatıyla kc alın buff scroll zart scroll satın sonrada item alın silmeyeceğiz yapanları cezalandıracağız.
ben almadım şuana kadar ama çok kc alıpta itemleri silinen tanıyorum.
sz orda 7/24 para kasıcam diye ziyan olursunuz gecenizi gündüzünüzü öldürürsünüz. ertesi gün tüm paralarınız silinir veya aldığınız itemler silinir. ama 2 dakida 1 tek dupe ile inanamayacağınız kadar zengin olan adamlara bişey olmaz dupe den banlanır.
1 hafta geçmeden banları açılır gerekçe olarak itemlerini sildik derler hemen arkasından moradon a gidersiniz bi bakarsınız herşeyi silinen adam dual +8 shard alır bilmem alır falan filan.

biri hacklenir bi bakarsınız ertesi gün full +8 sheller falan derken dupe wipe gelir bütün herşeyi silinir ama 2 gün geçmeden +8 sheller üzerinde cz de görebilirsiniz.

dupe serbest olsun hatta npc lerde +8 shard falan satılsın 1 coin den kimse kimseyi item için hacklemez dupe yapmaz server da adam olur belki.

[ Mesaj 27 Şubat 2006, Pazartesi - 15:02 tarihinde, AnarShe tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

war bak şimdi dupeliicein itemi alıyosun arkadaşına trade den weriosun sonra pianadasın tabi gate in etrafında 7 tur atıyosun(başladıın yeri iyi bil tam 7 tur olcak)sonra shouttan 1 kese dupeeee yazıyosun(4 e ile) sonra oyundan çıkıp bilgisayardan oyunu siliosun 2 yıl girmiosun bi bakıyosun aynı itemden 2 tane olmuş yolun açık olsun :d
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...