Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 bugun oynamaya başlıcam bir kaç sorum olacaktı; -mmo lardaki ilk tercihim büyücülerdir. biraz okudum bilgileri ama tam olarak çözemedim tabii bu oyunda saf büyücülük varmıdır ? nasıldır? iyi bir büyücü için ne skilleri seçmeliyim? -hangi serverda oynamalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
einhander Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 bır nevı buyuculuk var ama oda 30 lvl larda cold fıre lıghtnıng skıllerınde cıkıyor 30 lvl a kadar normal sılahla kasarsın 30 oldugunda yavas yavas dıger skıllerını dusurur magıcal buyulerıne yogunlasırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 yeni başlık açmanıza gerek yok, buralarda bir yerde tarafımca açılmış "silkroad hakkındaki sorularınız" adlı konuya yazabilirsin sorularını, yardımcı olmaya çalışırım. büyücü olman için büyüsel hasarı fazla olan silaha yönelmen gerekiyor. onlarda spear ve sword. genellikle sword tercih edilir çünkü kalkan gibi büyük bir avantaja sahiptir. silah yeteneklerini geliştirmez, güç yeteneklerini geliştirirsen saf büyücü olabilirsin. en fazla hasar veren büyüler lightning ve fire gücüne dahil. büyücülerde genelde bu iki güce yönelirler. büyü olarak hasar veren yetenekler level 30 - 31 de açılır. level 31 e kadar silahla kasmak zorundasın. ondan sonrası hasar veren büyüleri açtığın için bir hayli kolay olacak. oyun içi nuker olarak adlandırılıyor bu büyüleri kullananlar ve ciddi anlamda hasar veriyorlar. gitmen gereken yol kısaca şöyle: (bence) sword- shield- saf zeka (intelligence) - lightning + fire(opsiyonel) lightning tek başına öldürmeyebilir, silahla ufak vuruşlar yaparsan kalan canı da biter yaratığın vs.. başlarda bir miktar yetenek puanı (sp farm) biriktirirsen daha rahat açabilirsin yetenekleri. athens serveri en yeni, mart'ın başındada oasis adlı bir server açılacak. dn: her yetenek sayfası sağındaki bar yada fare tekerleği ile aşağı indirilebilir. böylece diğer yetenekleri de görürsün. yani her bir güç 8 yeteneğe sahip. 4 yetenek var nasılsa sp yeter diyip hepsini dağıtmak... oyunun başında en çok düşülen hatalardan birisi budur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 yaw oyuna başlayınca nedense soğudum büyüden. şöyle düşündüm sizce işe yarar mı : spear + force ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 force yetmez tek başına, yanına elementlerden birisini alman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar