Udinen Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 oyunla ilgili bir thread görmedim... ingiliz orijinli redbedlam firması tarafından yapılan bir mmorpg, çıkış tarihi daha belli değil ama commercial testing aşamasındalar. rome victor'u diğer mmorpglerden farklı kılan en önemli özellik gerçek dünyada geçip (yaklaşık 110 ad), fantazik öğeler içermemesidir (büyü, mana,cin,elfler etc.. full loot, pvp sistemiyle ultima online a benzemekle birlikte kendine has crafting ve guild sistemi var. örneğin yaptığınız bir mızrakın fiyatı ham maddesinin kalitesine bağlı. guildinize küçük bir evden kaleye kadar sıralanabilcek yerler alabilir hatta "npc lejyoner guardlar" alıp koruyabilirsiniz. tek eskik gördüğüm oyunda ise grafiklerinin fazla kaliteli olmaması. oyunun official sitesi: www.roma-victor.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 feci bir oyun tek kelimeyle feci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ne gibi grafikler kötü gibi ama diğer yönlerden iyi gözküyüor :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 said: he commercial test began on the 5th of may 2005 and the full historically authentic virtual world of roma victor® is now expected to be launched during early 2006, when thousands of players will log into the game world simultaneously and begin to shape their own roman empire. roma victor has now reached a crucial stage in its development and working closely with the dedicated, knowledgeable and enthusiastic people that make up the roma victor community, redbedlam is making excellent progress with this massive and ambitious project. şu anki durumuymuş. [ Mesaj 28 Şubat 2006, Salı - 17:32 tarihinde, SadGamer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 pre order ettim , beta serverina giricem dl bitince. deneyelim bakalim nasilmis ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 oyunda sacma sapan nickler secemiyorsunuz , yani demek istedigim. oyun otomatik olarak size bir isim ve soyad generate ediyor , siz istediginiz nicki bu isimlerin ortasina yazabiliyorsunuz. ayrica cok hos generator , kokeninize gore genare ediyor yani latin , arabic , celtic biriton , greek gibi. her neyse sectik biz ismimizi oyuna girince detayli ss ve bilgi yazarim. atia zegna calventius :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 turkler varmı turkler?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 dnl şuan hala batık durumdadimi? bana habire bedava key yolluyolar da bidaha bi baksammı diyorum 1 yıllık beta userı olarak :) o bi yana, bu oyun çok güzel.ama grafiklerden çakıyor, düzeltirlerse süper içerik sahibi, pvp 'si zevkli farklı bi mmo olacak.ama böyle projeler dandik grafiklerle bitmez. tabi bazen bitebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 hmm oynuyorum suanda baya keyifli , arkadasin dedigi gibi grafikleri cok guzel degil ama baya basarili , launch edildiginde nasil olur acaba. ben baya begendim. ama oyun dinamigini gelistirmeleri lazim. kontrollerde cok kullanisli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmetozsahin Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 selam.oyun su an beta dami yoksa full surumu cikti mi?ingilizcem cok iyi degil,ki zaten oyunun demo clientini filan bulamadim sitede. yani su an icin ucretsiz oynayabilirmiyim yoksa cd-key mi satin almaliyim.tesekkurler. [ Mesaj 01 Mart 2006, Çarşamba - 22:20 tarihinde, hikmetozsahin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 pre order yapinca betaya girebiliyorsunuz sanirim , oyun bitmedi daha baya isi var gibi. ben pre order yaptim 20 dolar civari , clienti dl etmek icin url filan verildi indirdim ac.cpassword fılan verıldı. suan betadayim oyle. oyun hosuma gitti , yeni nesil uo gibi bisey ama tabi daha gelismisi. tek kotu yani grafik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmetozsahin Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Tamam tesekkurler.Arkadas devat etme key i filan yok dimi bunda?10 gunluk deneme filan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 hmm harika bir seye benziyor sanirim pre-order edecegim ama grafikler hakikaten biraz kotu gerci demisler test nedeniyle grafikleri su an low mode da calistirmak zorundayiz orjinali cikinca duzeltecegiz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 benim hoşuma giden oyundaki slave den başlayıp yüksek ranklere gidebilmek. tarih dersiniz iiyse ve romayı iyi dinlediyseniz bu oyunda olacakları tahmin edebilirsiniz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 konusu ve oyunun içindeki sistem çok hoşuma gitti ama grafikler gerçekten çok kötü yani benim gibi romayı çok seven bir insanı bile soğutabiliyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 pre-order ettim oyunu gormek icin ya her seyi yapmissin tamam guzel ama oyunda grafik gercekten cok berbat+kontroller+interface bu ucu duzelmedikce bu oyun bir yere gelemez direk refund istedim sanirim geri odeyecekler pre-order parasini =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 sylian zaten interface+kontrollerden testerlar sikayetci , adamlar gayet esnek bu konuda , degistirebileceklerini soyluyorlar. bende senin gibi dusundum ilk basta fakat , ozellikle oyunda slaveden baslamak filan baya hoş. ama kontroller gercekten kotu , grafik zaten sux. ama cogu guzel grafikli oyundan daha guzel ozellikleri olduguda bir gercek. ben refund istemedim , cunku finalinde iyi bisi cikicak gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 zegna bizi romaya gotur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 zaten benide oyuna çeken devrim niteliğinde bir mmo yapısında olması, herşey mükemmel olmuyor işte bazen konu ve mmo yapısı çok iyi olup interface grafik falan kötü olabiliyor. ama grafiğin çok iyi olmamasının bir avantajıda olabilir, immature bir community den kurtulmuş oluyor oyun. sadece graifk büyü cin peri görmek isteyen anaokulu çocuklarını çekmez böle oyunlar :-d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 oynayan arkadaşlar biraz tecrubelerini paylassalar cok guzel olur :) merakla bekliorum cevapları pre order için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 oyunda hic bir sey armut pis agzima dus tarzi degil. aciktinizmi? giriyorsunuz ormana yemek ariyorsunuz , forageing skili ile. susadinizmi? mataranizi gidip nehirden doldurmaniz gerekiyor. ac ve susuzken skilleriniz daha zor artiyor. simdi klube yapmaya calisiyorum kendime , odun kesiyorum devamli. gereken odun toplaninca baska bisi toplamam gerekicek. cidden cok hos ozellikler , ayrica basic skilleri bitirmeden combat skillerine gecemiyorsunuz. yani once yasamayi ogrenmeniz gerekiyor :) bi tane master npc var , işte slaveken o veriyor gorevleri size , gorevleri yaparken zaten skilleriniz artiyor vs vs. hosuma gitti benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 illa pre ordermı gerekiyo şu an oynayabilmek için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 klubeye kacak kat cikarsan geliyorum zeg =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 ehuee :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 zegna, oyunda toplam kaç char açabiliyorsun, bildiğim kadarıyla şimdilik 1 tane, ayrıca barbarları seçip roma eyaletlerinde yaşayabiliyormusun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar