arian Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Jedi Academy tam olarak ne zaman çıkıcak bilgisi olan var mı acaba sanırım Ağustosta çıkıcaktı ama daha sonra herhangi bir bilgi alamadım.(Betasınıda almadım)[hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Glithoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing
Mephisto_ Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 ben bitirdim bile :p[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 17 eylülden sonra cikani ne farkedecek ki? hem dark hem light olarak bitirdim, oyunda senaryo yönünden falan bi eksik göremedim.[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP.
Jester Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 betada yapay zeka dangalak bide render falan unutmuşlar[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya calisan aptal kizlara hayir!!
arian Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 said: Radianya, 09 September 2003 22:30 tarihinde demiş ki: 17 eylul Teşşekürler Radianya ve diğer arkadaşlar...[hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing
Öne çıkan mesajlar