nofear666 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 arkadaşlar elimde 20 adet davetiye var kullanmak isteyen olursa özel mesaj yoluyla adresini versin gönderiyim. kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nofear666 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 cintonik hayırlı olsun. kaldı 19. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nofear666 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 arkadaşlar gelen mailde download now kısmını işaretliyoruz sonra çıkan sayfada accept falan bişiler var. yaparsınız oraları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 firefoxta çıkmıyor ieye mahkumsunuz bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 bende de var isteyen varsa öms atsın mailini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ben çömdüm tekine :p.saolasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 http://www.pcnet.com.tr/modules.php?name=forums&file=viewtopic&t=64027 eğer yararlı bişe yapmak istersen burda yeterince davetiye bekleyen insan var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 abi bana neden gçndermio microsoft bu davetiyeşlerden :) 1 aydır bekliiom abi :d bi ara 5 tane vermişlerdi, onları dağıttım bi daha vermediler :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 bana da yollayabilirmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 abi pm öm atın diyor atarsan yollar belkim. ben attım bekliyom.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ee evet bende de var, isteyen olursa verebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nofear666 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 evet arkadaşlar mail atan arkadaşların davetiyelerini postaladım. 14 adet daha kaldı. ihtiyaca göre daha fazla gönderebilirim. ilk etapta bu kadar yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nofear666 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 laverda mailini özel mesaj ile gönderirsen tabi yollarız dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nofear666 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 brigand verdiğin link malesef açılmıyor açılırsa tabi oradaki arkadaşlarada gönderirim ama öncelik patilerimin aron-caldwell adresini gönderirsen sanada yardımcı olabilirim. [ Mesaj 07 Mart 2006, Salı - 23:41 tarihinde, nofear666 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 fistan sagolsun bende yukledim fakat daha acilmadi sanirim unavaible diyor bu genel bi sorunmu , sanirim onaylanmadi bilgisi olan yazabilirmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nofear666 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 bende öyle bir sorun yok normal açıldı. davetiye gönderdiğim birkaç arkadaştada sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 peki o zaman ne yaptigimi tek tek anlatayim belki bilen birisi vardir once fistandan gelen mail junktaydi onu mail kismina aktardim cunku download kismina tiklanmiyordu , daha sonra sign up ladim falan sonra indirdim yukledim ve actim . actigimda ise baglaniyor dior 10 sn kadar ve sonrasinda dedigim hatayi veriyor tam olarak yazayim o hatayida , neyse farkli bi hata cikti firewall la ilgili onu gecelim deniyorum bekleme surem yaklasik 1 dk ya cikti 10 snden . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 http://ideas.live.com/whatis.aspx bu siteye beta kullanıcısı olarak giriş yapabiliyomusun? giriş yapıyosan sorun nette.girmiyo hata verdiğinde yeniden dene, yeniden dene bağlanmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nofear666 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 bak şimdi sana gelen maile girdiğinde normal hotmail penceresi gibi live messenger penceresi çıkıyor. explorerden kullanıcı adını şifreni giriyorsun sonra açılan sayfadan. accept / decline diye iki seçecek çıkıyor accept diyip giriyorsun. orada msnin özelliklerini ne yapacağını falan tanıtmış ideas.live.com a girersen görürsün. yani sana gelen maili açtığında ideas.live.com çıkacak davetiye ekli ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 tamam ya halloldu sonunda sadece msn i kapatip actim tekrar girmeyi denedim duzeldi sagolun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nofear666 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 tamam sevindik hepberaber :) arkadaşlar bazı söylentiler var yok msn 8 diye birşey yok 7 yi değiştirmişler windowsun hotmailin haberi yokmuş falan. bu tür şeylere inanmayın gayet güvenli gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. hiçbir sorun olmaz. üstelik bi önceki sürümden daha hızlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 e korktum ben şimdi benim 2 msn i mvardı bide kardeşim .. evd eolduğu zamanlar abimde giriyordu bu eskisini sildi attı :) nası olcak bu iş :p.. davteiye nerden buluyoruz bari söyleyin onlarada atıyım :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 abinin maili de pmle yolluyorsun birimize:) veya windows messenger kullansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 bende var şuanda 20 tane feedback gönderdiğiniz zaman 20 tane davetiye veriyolar size... tabi feedbacke hebele hübele yazmicaksınız işe yarar şeyler yazın.. 20 davetiyeden 15ini paylaşabilirim burda.. 5 tane de bana kalsın... öm den irtibata geçebilirsiniz... birde bana windows live mail davetiyesi lazım.. onlar da varsa buraya yazarsa yada öm atarsa(ne bileyim kendini belli etsin işte, istersen taksimde çıkıp bağırsın) iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nofear666 Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 darqainu disappear afterdeep thalion xlaidehlevar demirmaske heracles1986 isimli arkadaşlara davetiyelerini gönderdim hayırlı olsun. raistlinthewiz arkadaşımızda mailini ulaştırırsa onada gönderebilirim elimde yine var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar