Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

###bilinc e 1v1 teklifi###

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
benim sornum vardır kufurlesmisimdir seni niye geriyo bu anlamadım derdin varsa gelirsin arenaya laf yapma adamı delirtme....

bir ara wipeden sonra itemim yoktu dogru 2-3 tane saglam itemim gitmisti zaten ben kesilmem diye bir inatım yok herkez kesilebilir bu gayet dogal ken bida bana laf atma cok pisman olursun....

arena isteyen adamla arena yaparım isterse tek spikede alsın sorun degil benim için :p
Mesaj tarihi:
yok şuan gelemem istersen korkak noob tde sen .... lenecek bi adam deilsin nedersende dalaşmayacağım ama sende ozaman ii itemler vardı ve seni bir kere kestim sen beni defalarca kestin o ayrı sadece 1 stello..
Mesaj tarihi:
cıx cıx cıx adam bilinc e kafa tutuyo :d zaten biilinc bir başlıkta yazmıştı ben sadece zevk için oynuyorum hırs için degil die ama anlama kıdlıgı var galiba millette =)
Mesaj tarihi:
beni burda foruma takılıp en cok tanıyan adam -cursed- ki oda realdan tanımaz sadece bu oyunda basladıgımdan bu zamana kankam baska kimseyle realden hele dostlugum tanısmıslıgım yok bana laf atma bosa senn gibi dunku bitmelerle ugrasamam !
Mesaj tarihi:
yaaa nedemezsin dünkü bitmeye vurmasana kardeş ben combo çalısıom ddiince ananı..... bura areana sie git falan nie takır takır gidion millete çocuk ion ama asıl çocuk olan sensin yaşın belki büyüktür ama aklın küçük nokta.
Mesaj tarihi:
kim sana wurma dedi lan gel wur allahina kadar kombo çaliştiim dooru.mageden sin e geçtiim için çalişiyorum senin gibi çalişmayipta archerla malmal kaliyimmi ortada?bana kesebildiin şeyleri sööle hak weriim
  • Yeni Oluştur...