endless_night Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 benim sornum vardır kufurlesmisimdir seni niye geriyo bu anlamadım derdin varsa gelirsin arenaya laf yapma adamı delirtme.... bir ara wipeden sonra itemim yoktu dogru 2-3 tane saglam itemim gitmisti zaten ben kesilmem diye bir inatım yok herkez kesilebilir bu gayet dogal ken bida bana laf atma cok pisman olursun.... arena isteyen adamla arena yaparım isterse tek spikede alsın sorun degil benim için :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 yok şuan gelemem istersen korkak noob tde sen .... lenecek bi adam deilsin nedersende dalaşmayacağım ama sende ozaman ii itemler vardı ve seni bir kere kestim sen beni defalarca kestin o ayrı sadece 1 stello.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 şunuda eklicem çok artiz şeyler yazıosun sitede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 senden artiz olmasın öyledir kendine baksaba 2 dakka :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 bana ne diye laf atma geregi duduyon kasıntın varsa soyle bana dunku adamsın laf yapma git lvl exini neyini kasıyosan kas altından kalkamıycan işlere girme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 kedidir kedi... xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ahahahah evt noob um agaim ben varmı başka ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 kankalarına ö.msj at hadi hep bereaber şu noob a girek de benle dalaşın zaman geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 milletin tadını kacırma adam gibi git lvl exini kas burda senin gibi nooblara yer yok ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 cıx cıx cıx adam bilinc e kafa tutuyo :d zaten biilinc bir başlıkta yazmıştı ben sadece zevk için oynuyorum hırs için degil die ama anlama kıdlıgı var galiba millette =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 n00blık lwl la deil kişikle we bilgiyle ölçülür bunu unutma pist pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 neyse sustum arkadaş batacak ii ce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ya hehe tmm ok nedense n00blar batınca sustum deyip çekilio :s? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ya evt n00b un arkadaşın real friendisin herhal oo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 beni burda foruma takılıp en cok tanıyan adam -cursed- ki oda realdan tanımaz sadece bu oyunda basladıgımdan bu zamana kankam baska kimseyle realden hele dostlugum tanısmıslıgım yok bana laf atma bosa senn gibi dunku bitmelerle ugrasamam ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 n00b un n00b friendini evladıının n00b çocuu olsam inan üstüne uuraşsam senden n00b olamam bunu bil lwl in war die konuşuosun ama kişilik 0 item 0 bilgi 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 yaaa nedemezsin dünkü bitmeye vurmasana kardeş ben combo çalısıom ddiince ananı..... bura areana sie git falan nie takır takır gidion millete çocuk ion ama asıl çocuk olan sensin yaşın belki büyüktür ama aklın küçük nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 kimse bu forumun eski tayfasina laf atamas şerefsiz olsalar bugüne kadar aramisda olmaslardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 passive keş sende sus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ben senden önce takılıorum bu forma ve sadece bi üyeliğim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 kim sana wurma dedi lan gel wur allahina kadar kombo çaliştiim dooru.mageden sin e geçtiim için çalişiyorum senin gibi çalişmayipta archerla malmal kaliyimmi ortada?bana kesebildiin şeyleri sööle hak weriim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 fakeler var demi ona buna kufretmeye canini slkan olursa auahhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_50cent_tr Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 son söz bilinc abinin ama bunu video yada alın pls :d izlenmesi şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 hep ööle olur zatne sormasi ayip bişi yazmayip yardim etmeden nasi takiliyosun sen ha cnm okumayla takiliyorum olmas benim okuma dönemimi sayarsan asir olur n00bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 passive lafı nerenden anlıon biz endlesle konusuoz araya nie dalıon pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar