Theridone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 eh bunu bayadır bekliyodum. ne zaman istersen arenada kozlarimizi paylasalim. tabi aramizda level ve item farki var ama kendime 1v1 de çok güveniyorum. İstersen bi ödül de koyabiliriz.. 46_TR Ares Archer (Little Bilinc xD) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 siritma kanka ciddiyim hırs yaptim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 benlede yaparmısın 1 vs 1 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 benlede benlde bu arada lwl? item? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 senlen olmaz baba. Sen magesin. Tehlikeli kısımda yer aliyosun. ama gel bi deneme yaparım xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 lvl 63 itemlerim pek saglam degil 100k + da np var :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Level 61 +7/70 ironcrossbow Full set +7/12 Fp Full Dex 8 accessories. Aslında 62 de yapmaq istiyodumda 62 olmama daha çok var. Umarım beni kırmaz Bilinc abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 gel endless şevk geldi birden. Yapıcam senle de. 1 saate kadar sana pm atarım a1 den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 archer zararsızmı sanıysun? 5 dark pursuer falan gidersin itemler saalm deilse ama ass.san alma ihtimalin yüqsek char bende olsa kesin alırdım :d bol şans ss almayı unutma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 unutmam unutmam. Hele bi evet yapıcam desin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 salla endless i ben biliorum onun oyunda ve reeal hayyatta nasıl biri olduunu neyse polemiğe girer şimdi tel ver adres veriom gel lan falandacauca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 gel kanka senle yapiim. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 dostum lvli geçtim seni bu itemlerle bilinc bence beler, ama gene de dene tabi:)o sana tahmini 900/1100 vurur sen kan potu 1 yada maximum(pek şans vermiyorum ama) 2 tane basabilirsin.sen ona en fazla 350 vurursun dostum :)) gel benim lvlim 62,asasinimberaber yapacağımız test senin daha çok işine yarar,at bana özelden pm bu gece buluşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 heheehehe endless a laf yoq oyunda hiç göemememe raamen ii biri olduuna inanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 yok yok nerdee ben lvl 61 rogue elinde +8 sadece bir stello var combo çalısıom bu arkadaş geldi ve beni kesti gel lan noob ezik bak +8 kıyafetim var falan merc açıo bide ben combo çalısıom olm bi git diom bura arena .... falan bi başladı gidio pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ok tremors aticam kesin pm. saol ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 lol real hayattan tanıyonmu beni kimse tanımıyo bu oyunda real hayattan laf yapma bosa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 bence tre alır bilddim kadaruyla itemleri saalm herşey stealth sen 300-400 wuramasıın bence wurmadan yerde tabi bu benim fikrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 tanıan bi kaç kişi ne olduunu söyledi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 bi kaç kişinin lafına bakıosan yandın (bizim murtaza warya kosper,unutma bunu) xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ken sen yenimi turedin beni tanıyan kim varsa gelsin konussun burda ne oldugumu soylemis noob burda laf yapma tanımadıgın adamlar hakkında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 yaa nedemezsin. psx deilmiydi senin eski üyeliğin herkezle çpok küfürleştin falan gel lan burada şu ismi söyle herkez beni tanır falan pff sus konustukça batacan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 endless'ı battle da kesiyodum itemim yok diye ağlıyodu:) o lvl 62 idi ben 60:) ama sağlam mage kendisi okçuyu ağlatır da asasine pek birşey yapamaz 1vs1'de..dostum gece a1'den korkuthan'a pm atıcaksın tremors benim eski klanımdı,adım korkut'tur.ok?zevkli olur denememiz.bende shell ve chitin +7 var,takılarım +9 dex.elimde mirage+7 var ama akşam ne olur bilemem..bu arada sana tüyo eskiden(61'e kadar)okçuydum..:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 bilinc aga challenge pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar