Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

###bilinc e 1v1 teklifi###

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eh bunu bayadır bekliyodum. ne zaman istersen arenada kozlarimizi paylasalim. tabi aramizda level ve item farki var ama kendime 1v1 de çok güveniyorum. İstersen bi ödül de koyabiliriz..

46_TR Ares Archer (Little Bilinc xD)
Mesaj tarihi:
dostum lvli geçtim seni bu itemlerle bilinc bence beler,
ama gene de dene tabi:)o sana tahmini 900/1100 vurur sen kan potu 1 yada maximum(pek şans vermiyorum ama) 2 tane basabilirsin.sen ona en fazla 350 vurursun dostum :))
gel benim lvlim 62,asasinimberaber yapacağımız test senin daha çok işine yarar,at bana özelden pm bu gece buluşalım.
Mesaj tarihi:
yok yok nerdee ben lvl 61 rogue elinde +8 sadece bir stello var combo çalısıom bu arkadaş geldi ve beni kesti gel lan noob ezik bak +8 kıyafetim var falan merc açıo bide ben combo çalısıom olm bi git diom bura arena .... falan bi başladı gidio pff
Mesaj tarihi:
endless'ı battle da kesiyodum itemim yok diye ağlıyodu:)
o lvl 62 idi ben 60:) ama sağlam mage kendisi okçuyu ağlatır da asasine pek birşey yapamaz 1vs1'de..dostum gece a1'den korkuthan'a pm atıcaksın tremors benim eski klanımdı,adım korkut'tur.ok?zevkli olur denememiz.bende shell ve chitin +7 var,takılarım +9 dex.elimde mirage+7 var ama akşam ne olur bilemem..bu arada sana tüyo eskiden(61'e kadar)okçuydum..:p
  • Yeni Oluştur...