KILIC Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 onu ßırak zamaninda ßenim kasip 60+ yaptigim adamlar simdi ßana gelmis ßenim kastigim adamlar ßeni gecti dior benim lvl 59 bu satırları yazarken masteri acmaya dogru yola cıkmıs olucam daha yeni yeni.. :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 oyun 520 mb ben skillroad bölümüne başlık açtım yardımcı oldular indirin bence ko düzelene kadar ordatakılcam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 sen suna ßidaha ko oynamicam desene :d ßu arada en iyı ekşın hırsız muhabbetine yapilir saniirim :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 eet geçincde beraber kasalım =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ne var ki resime ? forgetten temple i cok bitiriolar bu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jestergod Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 silkroad sorularınızı buraya sormak yerine silkroad için özel açılmı$ forum bölümünü takip etseniz bi çok sorunuza cevap bulursunuz, bende yardımcı olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 o dediginiz adamlar genelde real para ile item alan adamlar adam veriyo 300 ytl warrior shell +8 alıyo ornek cogu boyle item yapıyo ama ne kadar real para vererek oyunda itemin olması mantıklı orası para verenleri ilgilendirir ..... burda ise bence hiç bsiey yok ama full 12 tane dizse oraya anlarım yine ama 2 tane zor bisey degil adam işini biliyodur olmeyip kapıyodur kutuyu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar