_ClymoR_ Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 türkiye'de internet 'server' elemanlarının müşterileriyle yaptığı konuşmaların bazıları çok ilginç. siyah ekran -siyah ekran çıktı efendim... -yazın kullanıcı adınızı. -yazdım. -parolanızı da girin. -tamam. -garip karakterler akmaya başladığında klavyeden f7'ye basın. -elimle mi? -ee, siz bilirsiniz. sinek -ben bir "imac" kullanıcısıyım. -buyrun hanfendi sorun neydi? -benim cd sürücümden içeri sinek girdi. -anlayamadım efendim. -imac'ime sinek kaçtı. -peki ben telefondan ne yapabilirim sizce? -ama görüyorum yürüyor içeride. -böcek ilacı filan sıkın isterseniz. -bir şey olmaz mı? -bilmem aslında biz imac'e destek vermiyoruz pek. pc olsaydı yardımcı olabilirdim. uydu -benim sayfalarım gelmiyor. -şu anda yurtdışı çıkışımızı sağlayan uydudan kaynaklanan bir sorun var efendim. -bir ilgileniverseydiniz siz. -şey, uydu uzayda efendim. -ha, tamam o zaman. kilitlenme -sanırım makinam kilitlendi. -şimdi şöyle yapalım:ctrl-alt-d.elete. -hepsine aynı anda mı? -evet. -ama parmaklarım yetmiyor. -bakın, önce ctrl'ye sol elinizin baş parmağıyla, sonra sağ elinizin baş parmağıyla alt gr'ye, sonrada sağ elin işaret parmağıyla d.elete tuşuna basın. -ctrl'ye bastım, alt tuşuna da şimdi. -d.elete tuşuna basacaksınız. -ctrl'den elimi çekeyim mi? -hayır efendim. -peki alt-gr'den. -hayır efendim.dedim ya, hepsine aynı anda basıyor olmanız gerekiyor. -daha kolay bir yolu yok mu? -var efendim, makinada reset yazan yere basın. -nerede o? -isterseniz ctrl+alt+d.elete'yi deneyelim, basmanız gerek, sadece bir tuş kaldı. -tamam tamam fişini çektim. -peki... 155 polis imdat a gelen birkaç telefon konuşması 23.11.2004 günü saat 16:21'de arayan kişi : "bir araç çok hızlı seyrediyor" polis :"plakası nedir ?" "bi saniye biz aracı geçtik yavaşlayalım da plakayı alayım 23.08.2005 günü 07:54 te arayan şahsa opratör plakayı kodlamasını ister karşı taraf bc olan plakasını kodluyo balıkesirin ba sı caponya nın ca sı türk televizyonlarinda unutulmayan anlar! cnn türk'te çigdem anat'in "ajans 13"te yayina girdiklerini fark etmeyerek, yönetmenin "sen mi gircen yoksa ankara mi?" demesine anat'in "s...t et ankarayi simdi" demesi ve bunun yayin aninin ilk girisinde ekranda cinlamasi... --------------------------------- mustafa denizli'nin atv'de bizim stadyumu sundugu dönemde hakemligi yeni birakan erman toroglu'nu anons ederken "tartismasiz türkiye'nin en büyük düdügü" demesi ve erman toroglu'nun afallamasi --------------------------------- melih gökçek'in konuk oldugu bir televizyon programinda yayina baglanan bir hayat kadininin sözleri;"melih bey iyi günler,biz bizim keranede 100 tane or..pu senin gibi bitane o.ç doguramadik" demesi ---------------------------------- kahramanimiz seda sayan yine bi sabah elleri belinde programini sunuyor.o sirada bi canli baglanti olur ve.... -alooo kiminle görösüyoruz? -ben mustafa -naber lan mustafa.nerden ariyosun bizi mustafa -sisli'den -ne is yapiyon lan mustafa -belediye baskaniyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 bence komik deil bunlar aglanacak halimiz seda sayan gibi bir insanın her gün tvde boy gostermesi ztn baslı basına bir trajedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 e gülseydik bide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 komikler var ve ben güldüm sahsen o müsteri diyologları ehe ben seda sayan icin yorum yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ben güldüm vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 iide bu garbage felsefesıne uygun konu degıl :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar