_ClymoR_ Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 kuşu atsam atamam kedi istiyorum ama ben:(( yardım ediiiiiiiin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 bende ankara kedi ve kanarya var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 golden ve ankara kedisi birlikte yaşayabılmektedir. ne alakaysa artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 hayvanlar yavru dönemlerinde alışırsa ileride birlikte yaşayabiliyorlar. kuşun ile alacağın kedi uyum sağlayabilirmi bilmiyorum fakat sonuçta kuşuna bakmak için almışsın, eğer başka birine verirsen bilmiyorum yazık olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 kedi al ama ayaklarini ve agzini baglamak suretiyle .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 bnde beslemiştm kedi ve kuşu aynı zamnda çözüm basit; kuşu hangi odada kalıosa yüksek bi yere koy çevresinde de bişi olmazsa ii olur (kedi çıkamasn die :d) ve zorunlu olmadkça da kediyi kuşun olduu odaya fazla sokma, iştahı kabarmasın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 bende fil'le fare var.korkma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 bendede deve ile cüce var. korkma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 bende bi tane abla var.korkma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ben hamsterla kedi beslemiştim... =) bişi olmuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 bizim kedi misafir odasına asla giremez...küçükken öğretmek lazım...girerse kız falan bişiler yap... kuşum beslemedim ama o odaya kuş koysam yaşardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 hiç alma kuş bence illa alcam diyosanada kediyi atman lazım kedi odaya bi şekilde girer sonra kuşunun tüylerini bulursanda o rahmetli olmuş demektir onun için kuşa yazık olr hiç bu işe kalkışma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 çizgi film çekersin işte ne güzel gizli kamera yerleştir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar