cronicler Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Adım 1 WWW.falloutpnp.com adresine gidip bir bakın adım 2 oyun sistemini inceleyin adım 3 eğer hala bıkmadıysanız mesaj atın yakın bir gelecekte oyun başlıyor.... (So you thought the game is over....Actually it has only begun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 üzgünüm geç kaldın Arcane, Nöbetçi Falloutçu[hline]UrZa, 15 Aralık 2002 03:32 tarihinde demiş ki: dünde faust multi yaptık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 http://www.pepelek.com/forum/view.php?id=10582 http://www.pepelek.com/forum/view.php?id=24016 ve daha nicesi :) ama yinede saol bilmiyor olsaydım çok işime yarardı :)[hline]UrZa, 15 Aralık 2002 03:32 tarihinde demiş ki: dünde faust multi yaptık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 abi link olarak verseydin daha rahat olurdu ben öğrendim güsel oluyo *!sevindiriktir* bu falloutun nesi?[hline]Baltamızın ucundaki kan bizi nice savaşlara çağırıyor. bu uğurda beraber savaşmak için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cronicler Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Beyler Fallout pnp muhabbetinin forumlarda dönmüş olduğunu biliyorum Amacım eger yetenekli ve istekli birileri varsa (İst.) oyun başltıyorum 1(bir) kişilik yerim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 biraz bilgi versen ? mekan yaş sınırı var mı oyunun geçtiği dönem kurallara ne kadar bağlı kalınacak ve benzerleri..[hline]Kings Of Chaos - Tıklayın, dünyayı birlikte yönetelim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 benim gibi fallout hakkında pek birşey bilmeyenler yararlanabilir mi? İlgim var çünkü eskiden Fallout 1'in fanatiğiydim ama çok ilerleyemedim oyunda sonra kayboldu gitti yenilerin arasında.[hline]Neden bekliyorsun ki? Haydi Tıkla! Hey sen kime diyorum!! Bak hala tıklamıyo Olum Tıklasana bak eğlencez Ya yalvarıyorum tıkla niye düşünüyosun? Tıkladın mı? Hadi ya uğraşamam deme 2 saniyeni almaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 ingilizcen varsa hiçbir sorun olmaz herşeyi anlatmış zaten 157 sayfa corebook.[hline][b] I know that the spades are the swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart War, war never changes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 iyi...[hline]Neden bekliyorsun ki? Haydi Tıkla! Hey sen kime diyorum!! Bak hala tıklamıyo Olum Tıklasana bak eğlencez Ya yalvarıyorum tıkla niye düşünüyosun? Tıkladın mı? Hadi ya uğraşamam deme 2 saniyeni almaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Dr. Strangelove filmini izleyin fallout severler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 nası bi film ?[hline]Headshot Studios Resmi Sitesi SBGG! Geçici Sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 hehe, biraz eski bir film(siyah beyaz), ama guzel, savas ve atom bombablari ile baya bir ilgili, super bir sonu var, soylemiyim, bir sekilde edin ve izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 post nükleer konusuna girizgah yapan ilk film. Ghost in the shell matrixe ne kadar esin ver diyse en az o kadar da bu film defallout a o kadar esin vermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 fallout tamamen wasteland inspired öbürleri fasa fiso :) ama wasteland bunlardan etkilenmiştir herhalde[hline]Bu şarkının vokallisini bul dile benden ne dilersen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 fallout u hep madmax e benzetirdim :)[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar