leox Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ben bu japon oyununa kayıt olmak istiyorum.. acaba nasıl olacam.. birincisi site japonca olunca hic bisey anlamıyorum...ikincisi sanki kayıt sayfası bozuk gibi...yardım lütfen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leox Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 beyler kımse bılmıyormu nasıl kayıt olunucagını !!!!!! yardım plss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 http://babelfish.altavista.com/ adressini kullanarak ingilizceye cevirebilirsin [ Mesaj 27 Şubat 2006, Pazartesi - 15:54 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ßirazcik arastirma yapsan.. birkac sayfa geriye gitsen gerekli tum bilgileri bulabilecegin topicle karsilasabilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leox Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 saolun cok yardımcı oldunuz simdi bir serverda bir rouge char actım bile:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakan_06_ Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 allah aşkına kardeşim banda yardım ol pls nasıl kayıt oldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leox Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 kardes o yukarda yazan ceviri sitesi cok yararlı birsey onu kullanarak kayıt olabilirsin.. tabiki ingilizce de bilmen gerekiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar