BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 daha önce gördüğüm bir konu vardı itemleri +1 den +8 e patlama olasılıkları en yüksek olasılıklarla upgrade etme konusu vardı bulamadım bilen var mı acaba =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 valla ben bugün 5 tane hornx +1 den bile bile yaktım hepsini .. sora +6 2 tane warrior chitini vardı ... bitanesi +8 bitanesi +7 oldu :d hemde sadece busla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VeezY Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 şansa bak :s ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 iimiş ben rogue +6 plate set yapcam die 10 para harcamıstım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 şans.. şans.. ßen str takım yaparken yanlışlıkla +8 rogue cap yaptim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMiKaZe_26 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ben de chitin e + bascak tım ilk önce bişiler yakim dedim sword breaker aldım lan bas bas kırılmıyo en sonun +8 yaptım :d:d:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar