rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 http://www.xs4all.nl/~brt/wow/index.html iki meslek harici -blacksmithing ve leatherworking- butun meslekler icin en kolay ve ucuz lvl kasma yollari. ps: daha once acilmis olabilir ancak bulamadim [ Mesaj 26 Şubat 2006, Pazar - 13:11 tarihinde, rahatsiz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 güzel valla ne lazımsa sayıları fln da var sagol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 parasi olan zengin arkadaslar toplamak yerine ah`dan toplu satin almalari tercih ediyor. bizim serverda iki gecede alc 300`leyen vardi. tek bir bitki toplamadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 bende öle yapıyorum zaten ^^ engineerım öle kaldı 225de nasıl kascamı bilmediim için daha hiç maden kazmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 güzelmiş sağolasın, ama parasını olana güzel ah dan kasıcaksın işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 uyariyim, buradan cikan itemlar genelde vendor itemlar. ise yaramaz seyler yani. en zevklisi lvl azken baslayip, urettigin seyleri kullanmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar