Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

marvel karsilasmalari

bejawe

Öne çıkan mesajlar

evet arkadaslar
juggernaut vs hulk
hulk vs colossus
colossus vs the thing (fantastic 4)
hulk vs the thing
mr.fantastic vs spiderman
iceman vs jonathan storm
apocalypse vs adini tam hatirlamiorum fantastik 4 da dunyayi icmeye calisan bi denyo wardi o ben karsilastirmalarim bu aklina baska gelen warsa yazsin :d
Sosyal ağlarda paylaş

juggernaut vs hulk = hulk (epey zevkli olurdu böyle bir kapışma)
hulk vs colossus = hulk (tabii ki)
colossus vs thing = colossus (adam rus mafyası :p)
hulk vs thing = hulk (açık ara farkla hem de)
mr fantastic vs spider-man = ? (mr fantastic örümcek adamı yakalamakta zorlancaktır, ama spider-man de fantastic'e zarar veremez ki.. çevre koşulları önemli bu konuda)
iceman vs jonathan storm = iceman (adam parçalara ayrılsa bile kendini birleştirebiliyor, firetorch ise mazotu bitiyor iki dakkada...)
apocalypse vs galactus = galactus (bu sırada dünya da yokolur)
Sosyal ağlarda paylaş

evet arkadaslar
juggernaut vs hulk
hulk vs colossus
colossus vs the thing (fantastic 4)
hulk vs the thing
mr.fantastic vs spiderman
iceman vs jonathan storm
apocalypse vs adini tam hatirlamiorum fantastik 4 da dunyayi icmeye calisan bi denyo wardi o ben karsilastirmalarim bu aklina baska gelen warsa yazsin :d

juggernaut= ölümsüz güçleri büyüden gelior, fiziksel gücün yanıdna pek çok gücü daha var

hulk sinirlendi,kçe fiziksel olarka güöçlendigi için colossus u alir. thi thign amrvel ölçeklerine göre daha güçlü gene o diorum

hulk alir hulk fiziksel olarka en güç.lü marvel

mr.fantastic hme güç hem zeka olarka spidey i ezer o yüzünden fantastik

apocalipse ilk mutant ve mephisto tarafından gönderilmesine karşın, galactus gibi kendi evrennini merkezini yedigi için bu kadar güce sahip resmen god mode on bi tipin yanında azcuk ezik kalıo galactus derim.

jonathan storm un kim oldugun uhatırlamadıgım içinde yorum yapamıcam.
Sosyal ağlarda paylaş

wolverine-conan(yapılmıştı bi sayıda ve conan babamız kaybetmişti:( )
magneto-gambit(bence gambit)
sabretooth-ıceman
kull-conan(keşke olsa)
red sonya-thor
punisher-pyro

not:buriş lii-van dam(bruce lee her yerde her şartta jean claude van damme'ı döver:d:d)

tartışmasız wolverine

magneto gibi gene god mode bio n arkadaı ayıptır sormasi gambit nah yener. hiç olmadı forcefield i yeter magnenun sabretooth salak iceman i şaşırtmadıgı sürece iceman ezer ( bu arada iceman eger parçalanmadan öldürülürse yani gidip kalbini sökersen vb ölür abartma)

conan mal direk kull

red sonya direk ezilir thor bi tanrı.

punisher pyro pyro alir punisher sadece yetenekleri fazla geliştikten sonra cozutan bi emekli polis pyro bi mutant. sniper olmadıkça koşullar punisher yerde.
Sosyal ağlarda paylaş

gambit ti hafife alıyordun bence(yanlış hatırlamıyorsam gelmiş geçmiş en akıllı mutanttı o,ıq sü uçuktu elemanın).
conan vs kull a gelince conan gördüğüm en gerçekçi barbar.bu yüzden conan fazla düşünmezse kull u alır.kull da kim dağlının teki.red sonya yı ise çok güzel çiziyolar:d
Sosyal ağlarda paylaş

öeh nerden nereye :p red sonyayı harbiden güzel çiziyorlar ama :d
bu arada icemani birisi silversurferle karıştırmış yukarıda. humantourch(j. storm) tabiki icemani alır zira human tourchuda aynı arkadaş pyro ile karşılaştırmış gibi geldi bana.
en alınmayacak karakter phoneix vardı j. grey kılığında.
hmm birde capt. america vs capt. britania olabilir (ingiliz topraklarında olduğu sürece)
Sosyal ağlarda paylaş

hulk fiziksel kapışmaları alır.
magneto vs gambit. magneto (en güçlü mutantlardan biridir unutmayalım)
punisher vs pyro ise punisher elbettedeki wolverine ı bile yenebilen (ayrıca örümceklede bir kapışması var) birinin pyroya neler yapacağını düşünemiyorum.
iceman vs humantourch da iceman diyorum humantourch un dayanıklılık cok az.
silver surfer ise galactus dan sonraki en güçlü eleman diyebiliriz. thor, hulk vs elemanları al asagı etmıstır.
Sosyal ağlarda paylaş

abi magneto ile gambit karsilastirilmaz ya magneto bence cok cok daha guclu gambit den tmm gambit de guclu olabilirde adam metali kontrol edior ya
bence galaktus vs apokalips bilmiorum galaktus guclu ama fantastik 4 da yenilmisti bi tane kuru kafali motorcuya hos ozaman zehirlenmisti ve o kuru kafali adam tanri gibi bisidi herhalde bunun yaninda mutanlarin apokalips ile yaptigi karsilasmalarda ben bi kere o adama dokuna bildiklerini gordum gerisi hep yalan olmustu sadece cable vurup kaciordu oyle walla ii karsilasma yazmisim
ayrica wolverin vs seybirtut karsilasmasi sabertooth alir gibime gelior ya :d
juggernaut vs hulk da ise bence hulk o kaskini cikartir kicina kaynak yapar juggernaut un bence :d
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...