Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

biraktim gitti

xrex

Öne çıkan mesajlar

evet artik zamani geldi diye düsünyüroum.buradan benimle birlikte oynayan herkese sonsuz tesekkürlerimi iletiyorum.gercekten harika bir yildi.bu oyunu benim icin vazgecilmez yapan siz dostlarim omen,noyan,kaaira,sivrisinek,thufrohn,eshreff,drizzle,kane,juan,joyzma,griz,razor,,kyku
ve adini su anda yazamadigim nicelerine tesekkürlerimi sunuyorum.oyunu deil belki ama sohbetlerimizi gercekten cok özleyecegim.saygilar
Sosyal ağlarda paylaş

valla bıraktıktan 2-3 gün sonra unutuyosun. hiç aklına bile gelmiyor. tekrar başlarsan tekrar sarıyor, tekrar bırakınca tekrar unutuyosun eheh, öyle bir komedi wow.

biliyosun ben bırakıp da tekrar başlayanlardanım, hatta baştan char açmıştım. ama bi daha töbe. expansion falan da iyi güzel de daha beter vakit harcatacak şeyler dolu, ben de account'u satayım diyorum. dolu epic de var, iyi para kırarım belki. =)
Sosyal ağlarda paylaş

elf ormanlarında tigerınla geziyorsan,
ya da if'ye uçarak geliyorsan,
sw'de volta atıyorsan,
menethil'de gemiyi az farkla kaçırıp küfür ediyorsan,
sm'ye giderken undercity önünde horde'lara korku saçıyorsan,
ashanvale raid'lerine karşı durup peşinden barrense rövanşa gidipte kös kös dönüyorsan,
ab'de bayrak korurken, wsg'da bayrakla kaçıyorsan,
orda burda turist gibi durupta artistik pozlarını çekiyorsan,

hâlâ ... bunları zevkle yapıyorsan

sorarım size nasıl bırakacaksınız bu dünyayı...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elf ormanlarında tigerınla geziyorsan,
ya da if'ye uçarak geliyorsan,
sw'de volta atıyorsan,
menethil'de gemiyi az farkla kaçırıp küfür ediyorsan,
sm'ye giderken undercity önünde horde'lara korku saçıyorsan,
ashanvale raid'lerine karşı durup peşinden barrense rövanşa gidipte kös kös dönüyorsan,
ab'de bayrak korurken, wsg'da bayrakla kaçıyorsan,
orda burda turist gibi durupta artistik pozlarını çekiyorsan,

asil o zaman birakirsin zaten. yapacak bir sey kalmadiginin bosta gezdiginin resmini cekiyorsun demektir cunku.

biraktim, aramiyorum, mutluyum. mmo lari tumden biraktim hatta. eq2 accountu var acik bir tane , ama haftada bir gece ancak oynuyorum diyebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...