xrex Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 evet artik zamani geldi diye düsünyüroum.buradan benimle birlikte oynayan herkese sonsuz tesekkürlerimi iletiyorum.gercekten harika bir yildi.bu oyunu benim icin vazgecilmez yapan siz dostlarim omen,noyan,kaaira,sivrisinek,thufrohn,eshreff,drizzle,kane,juan,joyzma,griz,razor,,kyku ve adini su anda yazamadigim nicelerine tesekkürlerimi sunuyorum.oyunu deil belki ama sohbetlerimizi gercekten cok özleyecegim.saygilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 oyle biraktim diyerek olmuo be... yani birakinca birakmis oluyosun bitip gidiyo zaten. dusunmuyosun bile bu tur seyleri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 biz ne birakanlar gorduk ertesi gun lfg strat/scholo diyen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 hahah ben haftada 3 4 kere birakiorum zaten :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ulaşçım, accı satma belli mi olur expansion da falan takılırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 exp pack le zaten büyük bi geri dönüş yapcak wow bırakanların coğu yeniden başlıcak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 elveda kam, sana da teşekkürler nice güzel anı için. /sivri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 hoscakal kam, thoare ve sen en cok emotelastigim hordelarsiniz hehe : ) expansion ile dönersin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 kam hatırlarsan blden dolis üzüldüm ya :( işallah geri gelebilirsin ama senin için iyisi gelmemekse gelme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 1 senedir oynamışız valla daha ne olsun, expension da olsa artık geri dönülmez. iyi hatıralarla yerinde bırakmak lazım bencede. başka platformlarda görüşmek üzere, benden de bir elvede tüm wow camiasına.. not: account satılıktır duyrulur :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 vay be koreden buraya ne günlerdi bol şanslar size eeverquest gelin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 valla bıraktıktan 2-3 gün sonra unutuyosun. hiç aklına bile gelmiyor. tekrar başlarsan tekrar sarıyor, tekrar bırakınca tekrar unutuyosun eheh, öyle bir komedi wow. biliyosun ben bırakıp da tekrar başlayanlardanım, hatta baştan char açmıştım. ama bi daha töbe. expansion falan da iyi güzel de daha beter vakit harcatacak şeyler dolu, ben de account'u satayım diyorum. dolu epic de var, iyi para kırarım belki. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 geri dönerler, hepsi döner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 oynayan bir tanıdıgın falan yoksa, bıraktıktan sonra tekrar bulaşman zor. ama benim gibi aç ve cahil wow oyuncusu arkadaşların varsa, zorla bir neden çıkıyor tekrar başlamak için. 3 ay bıraktım, tekrar sahalardayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sertur Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 elf ormanlarında tigerınla geziyorsan, ya da if'ye uçarak geliyorsan, sw'de volta atıyorsan, menethil'de gemiyi az farkla kaçırıp küfür ediyorsan, sm'ye giderken undercity önünde horde'lara korku saçıyorsan, ashanvale raid'lerine karşı durup peşinden barrense rövanşa gidipte kös kös dönüyorsan, ab'de bayrak korurken, wsg'da bayrakla kaçıyorsan, orda burda turist gibi durupta artistik pozlarını çekiyorsan, hâlâ ... bunları zevkle yapıyorsan sorarım size nasıl bırakacaksınız bu dünyayı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 o dunyanin disinda daha guzel ve gercek bi dunya oldugunun farkina vardigin zaman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 said: elf ormanlarında tigerınla geziyorsan, ya da if'ye uçarak geliyorsan, sw'de volta atıyorsan, menethil'de gemiyi az farkla kaçırıp küfür ediyorsan, sm'ye giderken undercity önünde horde'lara korku saçıyorsan, ashanvale raid'lerine karşı durup peşinden barrense rövanşa gidipte kös kös dönüyorsan, ab'de bayrak korurken, wsg'da bayrakla kaçıyorsan, orda burda turist gibi durupta artistik pozlarını çekiyorsan, asil o zaman birakirsin zaten. yapacak bir sey kalmadiginin bosta gezdiginin resmini cekiyorsun demektir cunku. biraktim, aramiyorum, mutluyum. mmo lari tumden biraktim hatta. eq2 accountu var acik bir tane , ama haftada bir gece ancak oynuyorum diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 bl de epey zamanımız geçti be kam umarım geri dönersin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar