asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Bu hangi kategoriye giriyo bilmiyorum ama buraya açiim dedim :) Şimdi Wİn XP de Photoshop 7 yi kurdum. Ve Simdi bi userda çalışıyo ama bi diğer userda(benim kullandığım userda) diyo. Nası halledicem acil lasım bana photoshop. Sakın çalışan usera geç demeyin geçemem :)[hline] ---turSHU--- Çok Yakında İnternet Aleminde.... Ne olacağı belli olan proje Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 ram yetmiyo diyo startupta çok program varsa kaldır ramini meşgul edecek çok işi birden yapma photoshop yeterince yiyo zaten ramden[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 userlara ram orani verme gibi bi sistem yoksa eger xp'de veya senin ram'in 16mb falan degilse salak bi error :) bu arada donanim&yazilima acsan daha makbule gecerdi[hline]imzada neymi$? [Bu mesaj thanatos tarafından 09 September 2003 19:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 2003 çıktı[hline]Görsel tasarım bölümü istiyodum artık var!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xagon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Pagefile'in disabled olmasindan da olabilir..[hline]XaGoN - www.xagon.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 2003 ?[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 bendede olmuştu aynı problem ama Photoshop'u tekrar yükleyince arıza düzelmişti. Sende işe yararmı bilemiyecem.[hline]5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 tekrar yüklemeyi denicem[hline] ---turSHU--- Çok Yakında İnternet Aleminde.... Ne olacağı belli olan proje Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar