PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ewet arkadaşlar istediim gibi iki char yaptım hangisini kasıyım sizce itemleri yazıyorum siz karar werin zaten lwl leri daha civciv cwp larınızı bekliyorum:: lwl 35(yeni açıldı) healer: +7/str elbise set +7 ve +6 str takılar +6 large breaker (char paper bi nevi n00b bp) lwl 43 assassin(buda n00b) +6 fp/dex set 2x +6 mirage(no damage) +6 dex takı u think? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 paper oynamak zor bundan sonra sin e devam et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 assassin oyna bence, priest chara göre oynadığın oyundan zevk alırsın en azından. hem lvl'de 43 olmuş :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 marlo paper oynamak aslında zor deil orayı kafana takma sen ben alışıım sen fikrini sööle hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 dd olmadigi icin bp priest ile iyi item yapamassan 3 vurusdan fazla vurmazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 asasin oynamak zordur.. ama tecruben varsa tabiki asas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 tecrübe war tabiki ama bp de kombo çok kolay yafs kanım ısında chara 35 lwl 400 falan wuruyo kasmak istiom ama ass. ı daha yeni sizdim oda çok güsel :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 hangi serverde ? olympia ve orcsan asas ile humansan bp ile derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ares human yanee el murat hangisiiiiiiii bi cwpls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 areste o charlar ile oynayıp netcen olm herkez aşmış orda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 saydıım 2 charı da çok iyi kullanabilirim lwl kasamadım ama oyunu bilyorum baya :d hernese ikiside çok ii kullanıtrım sorun kullanmada deil hangisinden memnun kalırım orda sorun? ikisinide mi kassam :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 eziqler gibi solanmaya deil aşmaya geldim :d herkes aşmışsa ya bizde aşarız yada indiririz :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 bak ozaman md leri sat archer ol bi koxp al çek ashlara kas orda 1 haftada aşarsın ehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ayıpp be :d koxpsuzda kasarsın archer bak bilince 70 oldu adam kosp suzzz kosp suxxxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 aress de bu saatten sonra char kasılmaz 60- adam kalmadı nerdeyse artık nova olmadan harpylere bile zor giriyosun ama varsa tanıdıgın seni kascak item yardımı falan yapcak orası ayrı konu ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar