MacMordain Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 arkadaslar bana bi fotograf resımdenfarklı surat sekıllerı cıkarmak ıcın hangi program gerekli yardım pls.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 bence o iş için hayal gücü lazım[hline]Aket Atum, Founder and the mentor of the Comachero enstitüsü. Avatar of Odin Valeron, 09 September 2003 22:54 tarihinde demiş ki P.S: nedemek 3 ay cinsel iliski OHa ben 2 gn masturbasyon yapmadan duramiom :D frp olmak isteyenler comanchero enstitüsüne [b]Felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Tam aradığın şey mi bilmiyorum ama 3DmeNow isimli bir program var... önden ve cepheden 2 fotoğraf çekiyorsun. Program onu 3D model haline gitiriyor. Ondan sonra istersen konuşturuyorsun istersn güldürüp istersen ağlatıyorsun. Hatta dil bile çıkartıyor. Warez sitelerinde ben buldum indirdim. Sonuçları avi olarak de kaydedebiliyorsun dier formatlarda da... Umarım işine yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar