KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 adam sırtına rahat bir şekilde küreği atmış bardaktan boşalırcasına yağan yağmurla bereber demir geçide doğru yürüyordu....kafasını göğe kaldırdı ve kapkara bulutlarca engellenmiş..güneşi bulmaya çalıştı..bulamadı...geçide yaklaştı ve elini paslı demire atıp içeri girdi... ve uçsuz bucaksız mezarlığa bir bakış attı...ufukta gene yıldırımlar fırtınanın haberlerini veriyordu...*her zamanki gibi ...diye düşündü adam....sırtında ki çuvalı yere bıraktı ve nasırlı elleriyle küreği kavradı..sakin yavaş bir ritimle mezarı açmaya başladı...bir ara gözü mezar taşına takıldı...mezar taşının yeni koyulduğunu biliyordu...ama daha şimdiden yosunlara ve derin çatlaklara ev sahipliği yapıyordu...tekrar çukuru açmaya devam etti...işi bittiğinde çuvalı çukura attı...kafasını yukarı kaldırıp kapşonunu indirdi ve buz gibi damlacıkların keyfini çıkardı...*her zamanki gibi..diye düşündü adam...tekrar işinin başında döndü ve çukuru kapattı..küreği yere sapladı ve sürekli ardı arkası kesilmeden çalışmaktan su toplamış...sert rüzgarlardan ve yağmurdan nasır tutmuş ellerini cebine soktu ve ağır adımlara mezarlığın kapısına geldi kapıyı açtı...gözleri yukardaki sert rüzgara boyun eğmiş tabeleya döndü...tabelayı düzeltti ve yazan ismi sessizce okudu... "umutlar mezarlığı"...yüzünde alaycı bir tebessümle gözden kayboldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 okurken keyif alinasi bir anlatimin var 20 sayfa yazsan s1kmazdi herhalde ama sonu pek güzel degil bence soyut birsey olmasa o adam gerçekten bir mezarci olsa vs. daha güzel olurdu bence... anlatimin oldukça güzel umut mezarligi yerine güzel harika bir hikayede kullanabilirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 saolasın...ya aslında yazdığım hikayeler gerçek hayatta benle ilgisi olan şeyler...mesala bunu yazıdığım sıra çıktığım hatundan ayrılmıştım...böle olayları acayip bir şekle sokup yazıoyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 güzel olmuş. hoşlandım ama betimlemeler bir iki yerde tekrarlanmış gibi ;) hani bir ilişki bittikten sonra anıların sürekli tekrarlanırya :) okurken keyif aldım. [ Mesaj 26 Şubat 2006, Pazar - 05:18 tarihinde, xueshen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 doru bi yaklaşım =)(kıvırır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 anlatımın gerçekten çok güzel. orada tekrar eden "her zamanki gibi" lafı da bir yerde hayatın tekdüzeliğini simgeleyebilir. en azından bana öyle bir çağrışım yaptı. yazılarının devamını diliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 tebrik ederim mezarlık ile hatun arasında bağlantı kurabilmek te deşik bir bakış açısı olsa gerek. keşke biraz daha uzun tutsaymışsın sıfatı beğendim umut meazarlığı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar