sir Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 yeteneğine ve ne kadar çalışacağına bağlı tabii ki..ben de uzmanı değilim, kendim de ders alıyorum henüz 3 haftadır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 bende yazın alırım en azından 3 ayda bırazda olsa yararı olur..:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ben şan eğitiminin brutal vokale pek faydası olucagına inanamadım açıkcası .. bana kalırsa çevrende bu işi iyi yapan birini bulup onun yanında biraz pişmen onun kendini nasıl yetişrdiğini dinlemen daha faydalı olucaktır.. bu alaylılğı savunmaksa sanırım evet ben onu yapıyorum , yanlız şunu da unutmayın ki hiç bir şan hocası brutal vokal eğitimi vermez / çoğunun da bu vokal tekniği hakkında zerre kadar bilgisi oldugunu sanmıyorum.. ben olsam bol bol chriz barnes dinler kafayı duvarlara vururdum bol bol belki faydası olabilir heh.. /edit imla [ Mesaj 28 Şubat 2006, Salı - 21:29 tarihinde, kath tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 yok abı bu ıkısı ayrı soruydu zaten şan egıtımını sarkı soylerken rahat etmek ıcın ıstıyordum ..mesela sesın gıtmesı falan durumları..brutal vokalle şan egıtımını dusundugum yok zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 yaw abı benım acıl bu brutalı bıraz daha gelıstırmem lazım en puf noktaları nelerdır ?valla acıl yapmam lazım...istedıgım zaman cıkartamıorum o sesı ..yutkununca gıdıo mesela ..nasıl sureklılıgını saglayabılırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mythisis Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 şan eğitimi sırasında aldığın nefes alma egsersizleri nefes ve diyafram kontrolünü güçlendirir.bunları şan eğitimi almadan da öğrenebilirsin gerçi. son post'u görmediğimden editliyorum.bu yapacağın egsersizler yine sesinin kontrölünü sağlamakta yardımcı olacaktır.onun dışında önceki sayfada jester'ın söylediği gibi gırtlağına gereksiz yere yüklenme.gırtlağında en ufak bir acı hissettiğinde vokali kes çok zararlı olduğu söylenir( en azından bana böyle söylemişlerdi zamanında :) ) [ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 23:20 tarihinde, Mythisis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 unnamedcim, brutal vocal balgamla yapılmaz. ben de yemek yedikten kola içtikten sonra balgamla efsane sesler çıkartabiliom ama bi yutkunuşta gidio. o zaman herkes brutal yapsın. onun tekniği, olayı farklı. sen öle yaparsan, zorlarsan 1 yıla kalmaz gırtlak kanseri olursun. şan dersi almak, diyaframı kullanmanı, nefesini en ii şekilde kullanmanı sağlar. ayrıca bilinçsizce yapılan brutaller sadece gürültüdür. unutma ki her çıkan sesin bi notası var. yani sen brutal yaparken de nota veriosun. ton dışı ses çıkartmaman, detone olmaman lazım. şan dersi bu tarz konularda sana yardım edicektir. fakat hocan tahminen brutal vocali destekliyeceğini sanmiorum detone brutal örneği de veriim: abazagorath - symphony of destruction (megadeth coverı). kayıt falna çok kaliteli müzik harika ama gel gör ki adam dümdüz brutal yapmış ordaki gitarların tonu değişio vocalist değişmio brutal die , dinlerken rahatsız edio kullığı. tabi allahın blackcisi nerden bilsin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mythisis Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 benimde abazagorath diye grubum olsaydı bende öyle vokal yapardım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 eheh =) o ayrı tabi. ama demek istediim adamlar profosyonel grup, albümler falan filan çıkartmış bi grup. yani etrafta çok bilinçsizce brutal yapan insan var. eğitimini alabiliosanız alın. ama durumunuz yoktur zamanınız yoktur o zaman kendi çabalarınızla en doğrusunu öğrenmeye çalışın. nota öğrenin, armoni öğrenin. bunları gitaristler ve dier enstrumanları çalan insanlar için de sölüyorum.. ps: böle dediime bakmayın ben de 9 senelik gitaristim, çoğu şeyi yeni yeni öğreniorum bu tarz şeylerin önemini vs. ben de başta çok bilinçsizce başladım.. vocal için de geçerli bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 ıste ben bılıncsızce yapmamak ıcın neler yapmalıyım :)..eksı sozlukten okumustum onnarı yapmıstım baskada kaynagım kalmadı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Abı aglıcam artık ya 3 4 aydır ugrasıyorum ama ses gıdıo sureklı ..Valla arkadasla parca calıcaz brutalı yapamadıgımız ıcın bıraktık aglıcammmmmmmm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 zorlama o zaman , eger yoksa yoktur. bu gelisecek bisey diil ses allah vergisi biseydir.. Bosuna girtlagini bogazini harabetme.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mythisis Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 mortis haklı, gırtlak kanserine kadar gidebilir boşiuna yüklenmen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Lethe nasıl söylenir ya =) Takip ediyordum bu konuyu da bi çözüm gelmemiş açık açık =) Bende Bruteçü olmak istiyom =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 valla bılmıorum uzulmek ıse mı yaradı ama bu 2 gunde cok ıyıydı :) ..Istedıgım bogukluga ulastım ve yutkundugumda dahi yapabıldım..Olucak bu iş :).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar