Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 iptal oldu felan deniyor ama bazıları sadece dans yarışması iptal oldu diyor...bilgisi olan patilerden bilgi rica ediym hemen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 bende duydum iptal oldu diye.ha güvenilir kaynaklardanmı?hayır duydum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agrian Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ben de kasdav tr çapında olcakmış die duydum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 okullara yollanan faksta müzik yarışması kısmının da iptal olduğu yazılmış ama sonrasında kasdavı aradığımızda sadece dans kısmının iptal olduğunu söylediler. ama katılım için yollanması gereken faksın son yollanma süresi dündü gecikmiş olabilirsiniz yollamadıysanız. o faks çıkacak grupta kimlerin olacağıyla ilgili olan değil sadece okulun katılacağına ve sorumlunun kim olduğuyla ilgili bi belge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 5dk da bir değişiyor bizdede 7. oldu en son sadece dans bölümü iptal deildi deniyor. yani kesin bi olay yok herkes farklı bir telden çalıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar