driven35 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 dorusunu söylemek gerekirse bu oyun hepimizden bir çok şey götürdü ama evde oturup counter oynamaktan iyidir sorun olan bizim kendimizi fazla kaptırmamız
zraile Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 kaptırmak mı ? ortalama 8.5 aydır şehirde tur atmayı bırak,kız arkımla gezmeyi bırak,gidip bi cafede çay içmeyi bırak vs............ sadece bilgisayar başında oturup götümü büyütttüm :d
darkvayne Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 valla kardeşimiz çok doğru söylüyor.benimde bağımlı arkadaşlarım var.bende oynadım ama 4 ay önce bıraktım o gün bu gündür oynamıyorm ve lvl62 full shell li assasinim duruyor.bence bağımlısı olmadan bırakın şu lanetli oyunu!
B_a_H_a Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 @zraile abi sen yine iyisin yafs. geçen gün bakkala sakız almaya gittim. adama dalgınlıkla +6 mirage ver demişim. adam ters ters baktı. sonra kafam yerine geldi. temmuz ayında da oyuna yeni başlamışım. daha adam gibi item yok. 2-3m çok büyük paralar. telefonda arkadaş arıyor durmadan aga para ver bana oyunda diye. arayan kız arkadaşım çıktı (hiç aramazya arayacağı tutmuş). kıza dedim sana 2 tane +5 sword buldum. kız gecesinde bıraktı kaçtı :))
zraile Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 yaşadıklarımı konun başında okuyabilirsin.market olayı:d
juri_belev Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 @driven35 kardesim ii demısınde counter oynarken bu kadar bağlımıydı hayatın 0,35 mm lik bi kabloya
Öne çıkan mesajlar