driven35 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 dorusunu söylemek gerekirse bu oyun hepimizden bir çok şey götürdü ama evde oturup counter oynamaktan iyidir sorun olan bizim kendimizi fazla kaptırmamız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 kaptırmak mı ? ortalama 8.5 aydır şehirde tur atmayı bırak,kız arkımla gezmeyi bırak,gidip bi cafede çay içmeyi bırak vs............ sadece bilgisayar başında oturup götümü büyütttüm :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkvayne Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 valla kardeşimiz çok doğru söylüyor.benimde bağımlı arkadaşlarım var.bende oynadım ama 4 ay önce bıraktım o gün bu gündür oynamıyorm ve lvl62 full shell li assasinim duruyor.bence bağımlısı olmadan bırakın şu lanetli oyunu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B_a_H_a Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 @zraile abi sen yine iyisin yafs. geçen gün bakkala sakız almaya gittim. adama dalgınlıkla +6 mirage ver demişim. adam ters ters baktı. sonra kafam yerine geldi. temmuz ayında da oyuna yeni başlamışım. daha adam gibi item yok. 2-3m çok büyük paralar. telefonda arkadaş arıyor durmadan aga para ver bana oyunda diye. arayan kız arkadaşım çıktı (hiç aramazya arayacağı tutmuş). kıza dedim sana 2 tane +5 sword buldum. kız gecesinde bıraktı kaçtı :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 yaşadıklarımı konun başında okuyabilirsin.market olayı:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
juri_belev Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 @driven35 kardesim ii demısınde counter oynarken bu kadar bağlımıydı hayatın 0,35 mm lik bi kabloya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar