Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eğer bu oyunu cok seviyorum bağlıyım diorsanız okuyun

juri_belev

Öne çıkan mesajlar

aman diyorum o yazdıgın varya bu oyunda alın teri döken oyunun hakkını veren deil yalakalar , vs. itler caka satıyo.saygılar abi =)
ya 1750 ap var arkadaşımın assasin ınde onla pk daydım imsosorry , kinkeh gibi paper mage lere 750 vuruyorum.en saglam bp lere 800 den aşa vurmuyorum nerdeyse.geçen 2 tane tip geldi biri paper mage biri bp mage e 550 bp ye 600 vurdum...bu adamlarla kapısmaya devam ettim.kesme ihtimalim yoktu imkansızdı spike ım la %10 felan canını alabiliodum sanırım adamların.ama kesemiolardı 2-3 dakka kapıstım onlarla sora yattım.bumu oyunun adaleti offf harbi sinirim bosuldu gene.
Sosyal ağlarda paylaş

kısaca herkese gecmıs olsun bu pislige bulastık bı kere kurtalabılene helal olsun..dun yataga gırdıgımde hayaller kuruorrum nası oynacagımı ne yapacagımı bırebırde once pot heal cure salak sacma combolar denıorum...kalkıorum tekrar oynu dusunuorum:( bankaya gıtcektım guya geldıgım yere bak cafe ?? :d sosyal hayatı devam edıor ama aklımda ne var knight...bu oyun olmasa hangı pıslıklere devam etcegımı cok ıı bıldıgımden kotunun ıısı olarak bunu tercıh edıorum:d
Sosyal ağlarda paylaş

olay bitmiştir.market sahibiyle muhabbet ediom.

"cemal abi bi lvl kasmışım inş yakında 65 lvl olcam"
cemal abi : "ne diyon abim sen"
"abi çok para kastım.25 gb para + bütün takılarım uniq :d"
cemal abi : "eve destek oluon mu çocuğum"
"kardeşime +8 shard aldım :d"
cemal abi : " o ne çocuğum"
"abi sorma sonra anlatırım"
cemal abi : "töbe yarabbim buda sapıttı.allah ailesine sabır versin"
Sosyal ağlarda paylaş

''olay bitmiştir.market sahibiyle muhabbet ediom.

"cemal abi bi lvl kasmışım inş yakında 65 lvl olcam"
cemal abi : "ne diyon abim sen"
"abi çok para kastım.25 gb para + bütün takılarım uniq :d"
cemal abi : "eve destek oluon mu çocuğum"
"kardeşime +8 shard aldım :d"
cemal abi : " o ne çocuğum"
"abi sorma sonra anlatırım"
cemal abi : "töbe yarabbim buda sapıttı.allah ailesine sabır versin" ''

zraile ne diyim baba buyuksun!!
Sosyal ağlarda paylaş

simdi siz benim dediklerime komplo teorisi diceniz ama; bu ve bunun gibi oyunlar 3. dünya ülkelerine açılan gizli savaşın birer parçasıdır. bu oyunun reklamları turkiye , peru , kanada gibi ülkelerde yapılır. amaç bahsi geçen ülkelerin gençlerini köleleştirmek. siz farkında olmadan bu gun ko , yarın başka bi şey yoluyla gayet çabuk bağımlı olabilme kabiliyetini alıyosunuz. yarın başka bi adrenalin yoluyla size başka şeylere bağlı olmayı ve onların öngördüğü şekilde düşünmeyi aşılayacaklar.

bende bu oyunu saatlerimi verip oynadım, emek verdim ve yapınları gördüm. gm lerin yapıyor dediğiniz haksızlıkların amacı şudur; hirs... yani gm ler kendi ego larını uygulamak isteyen insanlardan özellikle seçilirler. onlar egoları için sizi banlar, itemlerinizi siler. siz de bu oldukça hırs yaparsınız. bu yolla oyundan soğuduğunu söyleyen çok insan vardır ama pek azı oyuna geri dönmez. bu oyunu günün 15-20 saati oynayan insanlara bi nasihat; alırsanız alırsınız , almazsanız siz bilirsiniz. gunah benden gitti... size önerim şu ; en acil kısmından bi doktora başvurun. doktora gitmek delilik deildir. bu ve bunun gibi internet yoluyla insanlara aşılanan şeyler, israilin filistine attığı bombalardan çok tehlikeli bence. kendine çok güvenen insanlar butun dengeleri oturtuklarını söylerler ( her şeye zaman ayırıyorum ) , bazıları da korkarlar nasıl bi çözüm bulacam diye.. aslında hepsinin sorunu ortaktır. bağımlılık... işte bu sorun köleliğe dönüşmeden bi doktora gidin. o size yardımcı olacaktır.

şimdi butun bunları yazan bi adam nerden biliyo, neresinden uyduruyo bunları diyenler olacaktır.sen gittin mi doktora diyenler olacaktır. ben oyunu bıraktım ama foruları hala okurum ve mesajlar yazarım arada bi. ev arakdaşımda bu oyunu oynuyo ama gunde sadece 2 saat. lvl i 40 :) onun yaptığı bu oyunu oynayan insanların bu oyundan ne anladığını çıkarmaya çalışmak. aslında bu oyundan hiç zevk almıyo. bu accountta bi arkadaşın... ben kendi şifremi unuttum.

şimdi butun bu yazıyı 2 kez okumanızı sonra açıp konu başlığındaki yazıyı okumanızı tavsiye ederim. hemde bi kaç kez ve ilgi göstererek. çünkü bu konuda yazılan o kadar çok yazı var ki; artık aldırmıyosunuz.

bu tur oyunlar bizim gibi ulkelerin beynine bulaşmış tümördür. ülkelerin gençleri o ülkelerin beyinleridir. gun gelir bu tümör beynin tümünü etkilemeye başlar. doktorlar o zaman bakarlar; turmor çok buyumuşse yapacak bi şey yoktur hasta ölüme terk edilir. çok büyümemişse hasta parça kesilip atılır. ama daha başlangıç aşamasındaysa tedavi edilebilir fakat; hastanın çabası istenir.

ltf kendinize bi iyilik yapın. kendiniz için, aileniz için, sevdikleriniz ve geleceğiniz için bi iyilik yapın. bu oyunu şimdi bırakın. yarın yine bilgisayar başındaysanız destek isteyin.

her şeye rağmen ben oyunu seviyorum ve bırakmıcam diyen arkadaşlara iyi oyunlar (artık hayatınız bi oyun) , bırakmaya karar veren arkadaşlara iyi şanslar (buna ihtiyacınız olmasada)...

saygılar
Sosyal ağlarda paylaş

sen kaç forumda bu oyunu sevdiğini ve bu oyunun güzelliklerini yazdın yada yazanları gördün ? ben yabancı siteleri de takip ediyorum. abd , ingiltere gibi ülkelerin sitelerinde ko bölümleri yok, böle oyunlara ayırılmış bölümler yok. onlar daha çok sitelerinde warcraft , cs , starcraft gibi oyunların bölümlerini koyuyolar. bu oyunalrında turnuvaları oluyo. neyse... siz bi düşünün... hade selametle...
Sosyal ağlarda paylaş

hmm paticik amerika için çalışıyor o zaman..eyvahlar olsun aldatıldık :p

dediğin ülkelerde bu oyunun olmamasının tek nedeni bu oyunun çok dandik olmasıdır bence.

bizde bu oyunun bu kadar popüler olmasının nedeni ise bedava oynuyabileceğin en iyi oyunlardan biri olması.

ayrıca diğer ülkelerde reklamı forumlarda yapılmıyor evet. direk tv reklamları koyuyorlar =)
Sosyal ağlarda paylaş

bi arkadasım demıs sen real_juri_belev misin die bu charıda ben acmıstım ilk ama bi arkadasım oyunu merak etti bende ona verdim charımın passwordu 3 ay askıda kaldı bende bu chara 3-5 item verdim master yaptım arkla birlikte oynadık. hala da ortağız ama ben oyunu oynamayacağım için charları direk arklara vercem bi daha oyun amaclı asla girmeyecem.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...