Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kıvırcık, dalgalı, kabarık saçlılar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

* tears *

=p

neyse, o zaman erken uyanıp erkenden takarım beremi, dışarı çıkçağım vakit çıkartırım. en azından geçen yaz öyle yapıyodum:

hehe =p

[ Mesaj 26 Şubat 2006, Pazar - 10:34 tarihinde, Saeros tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:
http://pics1.vampirefreaks.com/b/bl/bla/blackxr/8540765.jpg

uff beceremedim ama zuahuae =))

[ Mesaj 26 Şubat 2006, Pazar - 15:37 tarihinde, blackxR tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
göremedim ben hiç o dolu tarafını. biri öğretirse nasıl şekil verebilceğimi öğrenirim belki =)
3 aydır gitmiyorum berbere belki uzarda düzgün şekil veririm diye ama daha beter oldu. böle kabardı koca kafalı biri oldum :p
Mesaj tarihi:
tmm sizleri daha fazla üzmiyiyim söliim =p benim saclarimda kivirci ve kabarik ama allah annemden razi olsun beni kirmiyimo ve kafami ütülüyo düzeliyolar gayette her sekile giriyo.. jole ve dax vs.. gerek kalmiyo (kafami ütülüyo dedimde tek sacimi ütüyle sey ettiriyo ;) )

[ Mesaj 26 Şubat 2006, Pazar - 17:32 tarihinde, blackxR tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
valla bere takıyorum işte ben yatışsın diye, mis gibi oluyo valla. eğer hiç iflah olmaz gibiyse, biraz ıslatıyorum, çok az ama, sonra bere takıyorum. genelde güzel oluyo yani.
Mesaj tarihi:
bende denedim aynısını (azcık ıslatıp bere takmayı) ama çıkardığımda saç dipleri o kadar acıdıki elleyemedim bile.
uzatmaya kararlıydım ama kısaltıcam galiba. çok istek var bu yönde :)
Mesaj tarihi:
zuehauehaushash =) tmm bulurum artıq napalım =p glad saclarda baya ıyı bı etkı bırakıyo duzluk olarak ama sacı bı o kdrda ınceltıyo hmm bu arada saglıklı olması ıcınde 3 ay mı 6 ayda mı ne 1 yapılması gerekıyo
  • Yeni Oluştur...