Saeros Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 * tears * =p neyse, o zaman erken uyanıp erkenden takarım beremi, dışarı çıkçağım vakit çıkartırım. en azından geçen yaz öyle yapıyodum: hehe =p [ Mesaj 26 Şubat 2006, Pazar - 10:34 tarihinde, Saeros tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 dalgalı kabarık uzun saçın değerini bil : ) herkese nasip olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackxR Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 http://pics1.vampirefreaks.com/b/bl/bla/blackxr/8540765.jpg uff beceremedim ama zuahuae =)) [ Mesaj 26 Şubat 2006, Pazar - 15:37 tarihinde, blackxR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 oturun dua edin :) allah kimseye ince telli,düz saç vermesin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 vermesin tabi, iğrenç pırasa gibi tomar tomar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackxR Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 :s banamıydı bunnar ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ben saç dalgalı kabarık. ayrıca hiç sevmiyorum saçımı . hiç şekil almıyor sinir oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 dalgali şaç kıraldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 kırasti, bardağın dolu tarafını gör, bi şekil alırsa süfer oluyo ama. 3-4 günde bir aynaları çatlatıyorum, aayh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 göremedim ben hiç o dolu tarafını. biri öğretirse nasıl şekil verebilceğimi öğrenirim belki =) 3 aydır gitmiyorum berbere belki uzarda düzgün şekil veririm diye ama daha beter oldu. böle kabardı koca kafalı biri oldum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackxR Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 tmm sizleri daha fazla üzmiyiyim söliim =p benim saclarimda kivirci ve kabarik ama allah annemden razi olsun beni kirmiyimo ve kafami ütülüyo düzeliyolar gayette her sekile giriyo.. jole ve dax vs.. gerek kalmiyo (kafami ütülüyo dedimde tek sacimi ütüyle sey ettiriyo ;) ) [ Mesaj 26 Şubat 2006, Pazar - 17:32 tarihinde, blackxR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 valla bere takıyorum işte ben yatışsın diye, mis gibi oluyo valla. eğer hiç iflah olmaz gibiyse, biraz ıslatıyorum, çok az ama, sonra bere takıyorum. genelde güzel oluyo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 bende denedim aynısını (azcık ıslatıp bere takmayı) ama çıkardığımda saç dipleri o kadar acıdıki elleyemedim bile. uzatmaya kararlıydım ama kısaltıcam galiba. çok istek var bu yönde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackxR Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 bence benim dediimide dene =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 o tehlikeli biraz :) ütülencek kadar uzun değil saçım, yani yapılabilir ama yakabilirim bi yerlerimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackxR Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ueheuh evt tehlikeli biraz ilk baslarda baya bi yandım haha ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
einhander Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 glad kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackxR Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 @einhander hmm dusunuyorum ztn tekrar ama saci cok hirpaliyo ya.. ama yaptircam yapan bi kuafor biliyomusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
einhander Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 gladı bulabılırsen evde kendınde yapabılırsın yada evdekı herhangı bır bıreye yaptırabılırısın ben ev arkadasıma sureklı yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackxR Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 gladı bulurumda o ev arkadasın banada yaparmı =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 glad ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 kırasti benden çok yaşican =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
einhander Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 hıc sanmıyorum sen kendıne bul bıtene yapabılecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
einhander Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 glad sacları duzlestıren bır urun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackxR Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 zuehauehaushash =) tmm bulurum artıq napalım =p glad saclarda baya ıyı bı etkı bırakıyo duzluk olarak ama sacı bı o kdrda ınceltıyo hmm bu arada saglıklı olması ıcınde 3 ay mı 6 ayda mı ne 1 yapılması gerekıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar