Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kaç kişi BH olmaya çalışıyor?

Gunn

Öne çıkan mesajlar

Sadece Bounty Hunter olanları kastediyorum yani başka professionın yanında BH nin şusu iyi azcık ondan alayım (oluyo mu bilmiyorum ya) değil. Pure BH oynatan ya da eğiten kaç kişi var?
Bu arada Master BH olabilen var mı türk olarak? Görevleri nasıl? Aynı impreial mission gibi 700 metre uzaklıkta şu var git patlat mı diyor yoksa ayrı gezegenlerde görev çıkıyor, arama robotu salma, npc lerde sorgulama dialogları falan çıkıyor mu?
Sosyal ağlarda paylaş

Selam Ortak,
İlişteki gibi bir site buldum. Şirket olarak böyle bir oluşuma katilabiliriz. yada bulunduğumuz galakside böyle bir oluşumun temellerini atabiliriz.
Bilgi paylaşıldkça güç kazanır unutmamak lazım.

Bounty Hunters' Network[hline]Kumadam of Moonglow
Liche
*İlk önce "Ultima Online" vardı*

.:. RES TANTUM VALET QUANTUM VENDI POTEST.:.

"Birşeyin değeri ancak başka kimselerin ona vereceği bedel kadardır"

Sosyal ağlarda paylaş

olmadım ama olucam galiba, araştırmalarım sonucunda sen sadece identification alıyosun, informer denen herifler var onlardan bilgi alıyosun sora droid var iki türlü biri ucuz biri pahalı, biri kendi gezegen arası gezebiliyo, atıyosun droidi launch ediyo adamı bulunca seni uyarıyo track et diyosun sora gidiyosun indirosun ama kırmızı taget oluomuş çoğu zmn o yüzden pvp gibi oluo[hline]Chibi Maymunlar Dünyayı Ele Geçirecek ve muzlar tükendiğinde bizi(!) yiyecekler, yani sizi, ben de onlardanım
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Master Bh olmayı planlıyorum ama daha hala aşamada combat xp yetersiz şuan yoksa skiller tamam.Türklerdende bh olan eaglef ve jinnzi biliyorum.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Esc
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 09 September 2003 01:26 tarihinde demiş ki:
anlamiyorum ne var bu bounty hunter isinde

heh unity yine aynı olay :)
bh "işinde" bişey yok. Ben sadece sw filmlerini seyrettiğimden beri bounty hunter konseptini çok severim. Bobba Fetti karizmatik bulurum ve Bounty Hunter oynamak için bekliyordum bu oyunu ve oynuyorum.
Yoksa birşey olduğu yok yani diğer herkesi öldürebilen profession değil :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gunn, 09 September 2003 03:21 tarihinde demiş ki:
said:
unity100, 09 September 2003 01:26 tarihinde demiş ki:
anlamiyorum ne var bu bounty hunter isinde

heh unity yine aynı olay :)
bh "işinde" bişey yok. Ben sadece sw filmlerini seyrettiğimden beri bounty hunter konseptini çok severim. Bobba Fetti karizmatik bulurum ve Bounty Hunter oynamak için bekliyordum bu oyunu ve oynuyorum.
Yoksa birşey olduğu yok yani diğer herkesi öldürebilen profession değil :)

e abi diyorum zaten ben de. eskaza televizyona biri yuzune maske gecirip cikmaya gorsun, herkes hemen o olmak istiyor. yok efenim vader, yok efenim bobafet. nedir bu maske kutu meraki ya. surat gostermeyince karizma tavana vuruyo. isimsiz cisimsiz olmak iyi bise gibi sanki.

hayir bounti hantir o kadar absurd ki, onu alinca oyunda baska meslege musaade etmiyo. finito. simdi ben carbineer actim, master ws olcak daha onun uzerine bi masterlik yapacak daha yer kaldi. 3 koldan oyniycam oyunu.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

televizyonda stormtrooperların elinde carbine gören carbineer açmak istiyor diyebilir miyiz?
insan kişiliğine uyduğunu düşündüğü bir karakter oynatmak istediği için suçlanabilir mi?
herhangi birinin, hiç tanımadığı kişi veya kişileri televizyon özentisi olarak damgalamaya hakkı var mıdır?
Dahası kimsenin sana hesap vermeye mecburiyeti var mıdır?

Son günlerde aldın başını gidiyorsun unity. Hık diyenin kafasına balyoz yapıştırıyorsun. Devletçi milletçi beyaz türk, rp yargıcı, sw filozofu, force bilgini oldun çıktın başımıza. Şu güne kadar mesajlardaki "ton" u farklı algıladığımı düşünüp kötüye yormuyordum ama son 30 mesajın falan aynı içerikte ve tonalamada olunca bi uyarı yapmaya karar verdim. Şimdi ikincisini yapıyorum.
Forumlardaki mesajlarının kavgacı olmamasına dikkat et. Örnek: birisi "carbine iyi bir silahtır" derken "yürü lan sen ne bilirsin" demek belki küfür içermez ama threadi kavgaya götürdüğü için forum kurallarına aykırıdır. Başka bir başlıktaki alakasız yerde Tansu Çillervari çıkışını burada tekrarlamıyorum bile.
Tartışmanın bundan sonraki kısmı benleyse özel mesajdan decam et, forum kuralları hakkında biraz daha bilgilendireyim seni, ama nedense içimden bir ses senin burada devam etmeyi tercih edeceğini söylüyor ;)
Sosyal ağlarda paylaş

adam hakli snrm ama maske olayinda gunn...

itiraf ediyorum tamam bende predatore ozengidim icin sirf composite helmet giyip twilek oldum
(hortumlardan kurtariyo hehe...gerci trandoshandanda ii predator olur ama..:)

e ama iste terziyiz napalm ozensekte maskelere dikis tuturamayacagis...

yani dune kadar commando yada gereksiz deniodu, ama kasilmasi zor skill bunlar bh olsun commando olsun, cogu fedakarlik istiyorlar...o nedenle ilerde ustunde oynama yapilmasi en yuksek meslekler bence...

birde evet en uber benim herkesi dikerim[hline]*curiosity res-kills*
...mono

[Bu mesaj hilikus tarafından 09 September 2003 15:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gunn, 09 September 2003 14:37 tarihinde demiş ki:
televizyonda stormtrooperların elinde carbine gören carbineer açmak istiyor diyebilir miyiz?

ben carbini bu yuzden sectim.

said:

Son günlerde aldın başını gidiyorsun unity. Hık diyenin kafasına balyoz yapıştırıyorsun. Devletçi milletçi beyaz türk, rp yargıcı, sw filozofu, force bilgini oldun çıktın başımıza. Şu güne kadar mesajlardaki "ton" u farklı algıladığımı düşünüp kötüye yormuyordum ama son 30 mesajın falan aynı içerikte ve tonalamada olunca bi uyarı yapmaya karar verdim. Şimdi ikincisini yapıyorum.
Forumlardaki mesajlarının kavgacı olmamasına dikkat et. Örnek: birisi "carbine iyi bir silahtır" derken "yürü lan sen ne bilirsin" demek belki küfür içermez ama threadi kavgaya götürdüğü için forum kurallarına aykırıdır. Başka bir başlıktaki alakasız yerde Tansu Çillervari çıkışını burada tekrarlamıyorum bile.
Tartışmanın bundan sonraki kısmı benleyse özel mesajdan decam et, forum kuralları hakkında biraz daha bilgilendireyim seni, ama nedense içimden bir ses senin burada devam etmeyi tercih edeceğini söylüyor ;)

kamu onunde bir elestiri yonelttigin icin kamu onunde cevap vermeyi tercih edecegim, dogal hakkim da. fakat senin elestirine karsilik verecegim bu mesajdan sonra mevzuya devam etmek istersen ister ozel mesajdan ister musait bi yerde musait bi topicde devam etmek daha mantikli olacak bu topici bulandirmamak icin.

herkesin fikirlerini aciklamaya, ilgili oldugu bir mevzuda goruslerini ortaya koymaya hakki var. ben de aynen oyle yapiyorum. kavgaya sevk edici polemikler mevzusuna gelince, burada `sen ne bilirsin yuru bea` dedigim bir tek cumle koyamazsin. bilakis su ana kadar bana `benim gibilerin filanca adamin poqu kadar degerim olmadigi` seklinde agir `soylemler` yoneltildigi de oldu, `begenmiyorsan defol git buralardan` dendigi de oldu. buna ragmen ben bu agresyonlari yonelten kisilere karsi herhangi bir kogusturmada bulunulmasini da istemedim, bu tur soylemlerin benzerini de yoneltmedim.

hede hakkinda hodo hakkinda `filozof bilgin` olmama gelince, ben beni ilgilendirmeyen, bilmedigim konuda konusmam. hic benim patinaj forumunda `4 ceker mi daha iyi yoksa hodo` gibi bir mevzuda polemik yaptigimi gordun mu ? bilmedigim konuda sorar ogrenirim, aynen uyku tulumu mevzusu gibi. bildigim, beni ilgilendiren bir konuda ise emin oldugum fikrimi ortaya koyar, savunurum. en dogrusu ve dogal olan da budur. saydiklarimin arasinda yanlis birsey yok.

su ana kadar bu forumda ne tc kanunlari, ne forum kurallari ne de adabi muaserete aykiri hicbir sey yapmis degilim. tansu ciller de benden uzak allaha bile yakin olmasin.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

hmm sanırım bir özür borçluyum. eleştiriyi burda yaptığım için özürü de burada vermek görevimdir.
Unity'nin dediği "Tansu Çillervari" demeci quotelamak için gittiğimde o lafın unity değil başka bir user tarafından dendiğini gördüm. Unity de aynı başlık altında yazdığı için o demiş gibi hatırlamış, fazla araştırmadan yazmışım (ki çok yaptığım bişey değildir ekliym ;)
Her neyse zaten o lafı eden sen olmadığına göre daha fazla bir şey söylemeye gerek yok sadece bir dip not ekliym, daha önce de konuşuldu. Bu forumlarda herşeyin konuşulması serbest diye bir şey yok. Yasak ve kabul görmez konu/konubaşlıkları var. Rebel PA Eclipse threadinde arkadaşın dem vurduğu konu da bunlardan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...