Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

türk mühendisi ve türk insanı çözüm bulur...

Whiskey

Öne çıkan mesajlar

yok hoca kasmakla alakası yok ben de bu işlerden biraz anlarım işim gereği. sökülmeyen civataya kola dökeriz ki en iyi açıcı su oldu denediklerimiz arasında pas sökücü de dahil. ama bizim oranın suyundan mıdır nedir sökücü bi suyumuz var.
oje işinim de ben büyük civatalarda felan diye düşündüm. ama olmaz yine de
Sosyal ağlarda paylaş

misal bende kompresörün dişlerinin arasından hava kaçarsa duvar boyası ile boyiyip etrafına bi kat teflon sarıp tekrar boyuyorum bidaha hava kaçırmıyo:) cam gibi ahşap verniklerinede batırılır aynı şekilde teflon sarılı parçalar. kompresörün titreşimi ile ne açılır nede hava kaçırır. vernik estetik açından daha iyi çünkü şeffaf ama öbürünü tinerle silmen falan gerekiyor uğraştırıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

mcfrenzy herşeyin bi kullanım usulü var forkliftle başka forkliftt kaldırılmaz, forkliftin denge noktası tekerleklerine göre ayarlı ortasındaki 2 tane noktaya değil. devrilmeden bi ağırlığı kaldırırken denge merkezini resimdeki gibi ortaya yaklaştırırsan aynen öne yada arkaya gidebilir. ayrıca bi iş makinasına çok para verdin diye herşeyi yapcak hali yok:) ha ekskavatörleri ağırlık kaldıran vincin öne devrilmesin diye arkasına basmak, yokuş çıkamıyan kamyonu ittirmek, üstüne çıkıp duvar boyamak için kullanıyorlar ama bene riskli şeyler bunlar. forkliftlerle öyle bişi yapmak ise 2kat riskli.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...