Llama Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 olay budur abi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 @fistan: o kadarı da yoktur heralde, varsa da yuh yani gidip oje bulup sürene kadar insan bi diş açar ki oje ne alaka? demir ve oje. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 eter buharının olduğu bi kazana sigara ile yaklaşan ustabaşı vardı oluşan patlamada gömücek bi ustabaşı bulamamışlar iş güvenliği dersinde tescillendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 olur ya boyle seyler onemlı degıl sakızla lehım yapan mılletız bız laverda bu arada ojeyı vıdaya surersın oje kurur vıda kalınlasır yerıne takarsın dıs acılır sıkısır oraya bu kadar basıt kasma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 yok hoca kasmakla alakası yok ben de bu işlerden biraz anlarım işim gereği. sökülmeyen civataya kola dökeriz ki en iyi açıcı su oldu denediklerimiz arasında pas sökücü de dahil. ama bizim oranın suyundan mıdır nedir sökücü bi suyumuz var. oje işinim de ben büyük civatalarda felan diye düşündüm. ama olmaz yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 büyük civata değil.misal gözlük civatası.yalama olmuş tutmuyo.ojeyi sürersin sıkarsın kurudumu bi daha açılmaz :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 hele şükür anladım. (kaza yapıyodum bu akşam kendimde deilim ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 saolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ewet şişenin markası felan yabancı türkler olsa 9 farklı kanaldan niagara gibi akıtır suyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 2. güzelmiş, bence chemical görmesin bunu denemeye kalkabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 misal bende kompresörün dişlerinin arasından hava kaçarsa duvar boyası ile boyiyip etrafına bi kat teflon sarıp tekrar boyuyorum bidaha hava kaçırmıyo:) cam gibi ahşap verniklerinede batırılır aynı şekilde teflon sarılı parçalar. kompresörün titreşimi ile ne açılır nede hava kaçırır. vernik estetik açından daha iyi çünkü şeffaf ama öbürünü tinerle silmen falan gerekiyor uğraştırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 chem seni biliyoruz anlatma zaten 2.'yi sen yaptın diye bi an düşündüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ya o en alttaki forklift diğer küçüğü kaldıramıcaksa millet niye bi ton para sayıyo onlara. neler kaldırıyo o aletler dengesi bozulmuyo tasarımını ona göre yapıyolar elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 yanlız 2. si turk diil yani deterjan lar turk markası diil yada uzerindeki yazılar turkce diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 mcfrenzy herşeyin bi kullanım usulü var forkliftle başka forkliftt kaldırılmaz, forkliftin denge noktası tekerleklerine göre ayarlı ortasındaki 2 tane noktaya değil. devrilmeden bi ağırlığı kaldırırken denge merkezini resimdeki gibi ortaya yaklaştırırsan aynen öne yada arkaya gidebilir. ayrıca bi iş makinasına çok para verdin diye herşeyi yapcak hali yok:) ha ekskavatörleri ağırlık kaldıran vincin öne devrilmesin diye arkasına basmak, yokuş çıkamıyan kamyonu ittirmek, üstüne çıkıp duvar boyamak için kullanıyorlar ama bene riskli şeyler bunlar. forkliftlerle öyle bişi yapmak ise 2kat riskli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ikincisi nasıl oluyor ya? o akan su çarpmıyor mu adamı? 220v boru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 2.sinde harcanacak elektrik parasiyla 1 ayda sofben alinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 2. resimde ki hiçbir markanın türkiye'de bulunmadığını göz önüne alırsak, hangi mantıkla türk icadı olduğu yutturulmaya çalışılıyor bize. / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 muhalefet olmayla gıcık olma arasındaki farkı ne zaman anlıcan sen yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 sen benim mantığı çürüt de oraya geliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 okok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 bende öyle düşünmüştüm.hoho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar