AcharaD Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ewet arkadaslar sonunda srfsz gm biff gm likten kovuldu hepimize hayırlı olsun :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcharaD Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 have no fear, though biff isn’t here the gm characters biff and arestides have been central figures in the knight online community for quite some time. k2 network would like to publicly thank them for their contributions to the game. as of today, they are retiring and will no longer be part of the kol team. we look forward to introducing many new gms to you in the next few weeks. thank you for playing knight online. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 zuahahahahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcharaD Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 bir zamanlar " hi " yazınca ban atan srfsz kendini beğenmiş gm sonunda kovuldu zaten gec bile kalındı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darcheville Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 retire istifa etmek diye biliyorum ama olsun iiyi olmuş:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 retire emeklilik tarzı bise olması lazım istifa deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darcheville Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 doğrudur istifa resign... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcharaD Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ewet yanlıs tercüme yaptırmısım :d emekli olsun yazıyormus... ama sonuçta _biff_ diye biri kalmadı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthas Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 gelen gideni aratır diye laf var bilmem bilirmisiniz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CotigoLovely Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 bifftende kotusu gelirse... halimiz harap:) hi dersin are u turk? der. eet dersen zaten yardim bekleme:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 hi diyene ben hay diyorum. from? diyor ben de kazıkistan diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar