Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

istiklal caddesinin tekrar granit kaplanması

zamo

Öne çıkan mesajlar

Ben de sevmiyorum Kadir Topbaş'ı ama bilmeden atıp tutmayın. Tamam yeniden yapılacak olması kötü. Çamur bilmem ne. ama akrabaya para kazandırmak olayı değil. Özellikle eğer akrabasıysa yazık olmuş akrabaya çünkü. Anlaşmada eğer beğenilmezse tekrardan para almadan yapmak zorundaydı onu yapan şirket. O yüzden bedavaya yapılıo. Tek kötülük o inşaat makinaları ve çamur.
Sosyal ağlarda paylaş

sorun kaldırımla bitmiyoki. arkadaşların çalıştığı, çalıştırdığı mekanlar var ordan biliyorum, bi ara her gece 1- 2 gibi elektrikler kesiliyodu 15 dakika 20 dakika, 1 saat. ses sistemleri bozulur, canlı müzik durur vs. çok uzun zaman devam etti böyle, imza falan toplandı, ses yükseltildide düzeldi. esnaf feci şikayetci olan bitenden, en isimlisi, en popülerleri bile müzdarip, o pisliğe kimse gelmek istemiyor, işleri her zamankinden durgun.
bunlar bilinçli yapılan şeyler. akıllarınca taksim i alkolden, fuhuştan, günah yuvalarından kurtaracaklar, müslümanlaştıracaklar.
Sosyal ağlarda paylaş

eşek kadar mimar,
çalışacağını firmayı seçmekten aciz.
koskoca istiklaldeki esnafın işleriyle oynuyor.
beğenmemişmiş, babasının malı sanki.

adam gibi yaptırsaydın o zaman. adam gibi yaptırmak senin görevin. o koltukta kankaları zengin etmek için oturmuyorsun hizmet için oturuyorsun. baştan hangi taşı nasıl yaptıracağını çalıştığın firmaya söylemiyorsan, hangi malı kullanacaklarını onlara söyleyerek yönlendirme yapmıyorsan.
kusura bakma ama...
seni mimar yapanın da...
seni oraya getirenin demeyeceğim çünkü biz getirdik oy vermesekte.

[ Mesaj 27 Şubat 2006, Pazartesi - 20:50 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

aramil olayi cok guzel soylemis iste:
(neden değiştirildiği gayet açık, maksat tanıdıkların cebi dolsun, para görsün, nüfuzumuz artsın... bu da bir türkiye gerçeğidir. )

-------------------0--------------------
begenmemesinin tek sebebi budur arkadaslar. ben bu akp hukumeti kadar şerefsiz bir hukumet gormedim hayatimda her tarafa kendi adamlarini yerleştirdiler. malatyada cocuk dövülür altindan akp li yuva çalişani cikar. thy buyuk bir kar saglayan çalişan genel mudur atilir yerine tayip erdoganin arkadasi i.e.t.t genel muduru otobus cu herif getirilir thy ele aldigi yil thy zarar eder , galataport diye kimse bilmeden bir ihalede yapilir öyle bir odeme plani vardirki ihale tekrar yapilsin diye 12359123 tane turk şirketi siraya girer ama akp devlet adina daha fazla para kazanmak istemez ve karşi cikar. sizce neden ????????

akp patliycak ama patladimi cok pis patliycak altindan kalkamiycaklar turkiye nasil kalkar altindan bilemem iste ozm .

biraz politikaya girdik ama hepsi dogru seyler :p
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben anlamıyorum yeni para ödenmeden nasıl para kazandırıyor bu adamlar ya? ceplerinden mi çıkıyor para kardeşim? kafadan sallıyorsunuz yok ona para kazandırmak amaçları diye. sırf sallamayasınız diye adam açıklıyor herhangi bir ücret ödenmeyecek diye.
ne olur ona buna laf atmadan önce bir araştırın ya.

bu arada ne zamandır paticikte açık açık siyasi görüş tartışmaları yapılmaya başlandı? son günlerde her konuda siyaset görmekten midem bulandı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...